Moussa Diagne continuarà al MoraBanc

El pivot senegalès no ha rebut cap oferta dins del termini que tenia per poder rescindir el seu contracte amb el club andorrà

Moussa Diagne es disposa a fer una esmaixada.
Moussa Diagne es disposa a fer una esmaixada. ARXIU

Igual com va passar la temporada, molts pretendents tenia Moussa Diagne -o això semblava- però al final cap oferta s’ha concretat per al pivot senegalès. D’aquí que el basquetbolista de 2,11 continuarà a la disciplina del MoraBanc. Aquest dimarts s’acabava el termini donat perquè el jugador pogués sortir de la disciplina tricolor pagant la clàusula de rescissió i no hi ha hagut cap moviment en aquest sentit.

o va avançar anit el periodista Chema de Lucas, tot un referent en les primícies basquetbolistes, i ho han confirmat aquest matí fonts del club. Això no treu, quedi clar, que amb els diners sobre la taula qualsevol equip amb poder financer es pugui acabar emportant Diagne. Però ara mateix no es preveu. Qui a priori hi tenia més interès semblava que podia ser el Kirolbet Baskonia i, d’entrada, té altres pretensions en cartera.

Per tant, i si no hi ha canvis en els propers dies, el senegalès podrà continuar sent el referent interior del conjunt que entrena Ibon Navarro. Cert és, també, que les diferents lesions i molèsties que ha sofert el pivot durant l’excepcional temporada coronavírica, que no el va deixar participar a la fase final de la Lliga ACB a València, no ha ajudat Diagne a trobar una alternativa a un MoraBanc on se sent còmode i bé, però d’on pensava -almenys el seu entorn- sortir-ne per anar a un club amb aspiracions més elevades.

Etiquetes

Comentaris

Trending