Mornar Bar, Unics Kazan i Herbalife Gran Canària, rivals del MoraBanc al Top 16

Els tricolors debutaran contra el conjunt rus el pròxim 13 de gener, en un duel que es disputarà a la ‘Bombonera’

Clevin Hannah durant el partit contra l'Herbalife Gran Canària.
Clevin Hannah durant el partit contra l'Herbalife Gran Canària. ACB PHOTO / J. M. casares

El MoraBanc Andorra ja sap quins seran els seus tres rivals en el Top 16 de l’Eurocup i, tal com s’esperava, no serà pas un grup senzill. Més aviat, al contrari. Els tricolors s’enfrontaran a l’Unics Kazan rus, el Mornar Bar montenegrí i un conegut de la lliga ACB com és l’Herbalife Gran Canària. Els d’Ibon Navarro encetaran la segona fase de competició el 13 de gener, rebent el conjunt rus a la ‘Bombonera’.

El Top 16 sempre és dur. I més si hi entres com a quart classificat de la primera fase. I és el cas del MoraBanc. Els darrers partits -tots ells ajornats en el seu dia per casos de Covid-19- celebrats aquesta setmana han acabat de definir els grups de la segona etapa de la competició. En el cas del MoraBanc li han tocat tres rivals potents.

Els andorrans entren al grup H del Top 16 com a quarts classificats del C. Qui hi arriba com a tercer és el Mornar Bar. Els montenegrins, que debuten a la competició després de proclamar-se campions per primera vegada en la història de la lliga domèstica del país balcànic, han acabat tercers del grup B, amb un balanç de cinc victòries i cinc derrotes.

Com a segon del grup A entra l’Unics Kazan. Els russos han acabat en segona posició amb sis victòries i quatre derrotes. Seran el primer rival del Top 16 el pròxim 13 de gener a la ‘Bombonera’.

Per últim, com a primer classificat del grup D ha passat ronda l’Herbalife Gran Canària. Per tant un rival conegut a la lliga ACB. Els canaris arriben després de sumar vuit victòries i només dues desfetes. Això sí, per a l’esperança queda el darrer precedent: la victòria al novembre per 62-79.

Etiquetes

Comentaris

Trending