El MoraBanc prorroga el contracte de Josep Pérez

El jugador va arribar com a substitut de Rafa Luz, en un principi per un mes, que s’ha acabat allargant fins a tres

Comentaris

El base valencià, Josep Pérez, vestint la samarreta tricolor.
El base valencià, Josep Pérez, vestint la samarreta tricolor. MoraBanc

El MoraBanc ha decidit executar la clàusula del contracte de Josep Pérez per poder prorrogar-lo fins a tres mesos. El substitut de Rafa Luz va arribar a l’equip tricolor, inicialment, amb un acord d’un únic mes. Malgrat això, s’ha decidit allargar l’estada del valencià al Principat tot el que permet el seu contracte.

El base, de Llíria i amb 28 anys, va arribar al MoraBanc com a substitut de Luz, que va patir una lesió que el va deixar fora de la pista. Pérez compta amb una gran experiència a la LEB Or, on ha format part del Barça B, el Peñas Huescas o el CB Prat, entre altres. Malgrat això, darrerament havia competit a la lliga islandesa, a la segona divisió amb el Porlakshofn.

En un inici, es buscava un substitut temporer per a Luz, per tal de tenir algú que pogués aportar a l’equip mentre el brasiler es trobava apartat de la competició. Tenint en compte la situació actual, per tant, s’ha decidit prorrogar el contracte inicial una vegada complet el mes que s’estipulava, i allargar-lo tres més. D’aquesta manera, Pérez continuarà vestint la samarreta tricolor fins al març del 2023.

Comentaris

Trending