El MoraBanc perd a Mònaco tenint opcions fins al darrer segon

Els tricolors han tingut l'oportunitat en l'última jugada per empatar o guanyar en un partit marcat per les defenses i el desencert

Bost intenta fer jugada marcat per Hannah en el partit d'aquest dimarts.
Bost intenta fer jugada marcat per Hannah en el partit d'aquest dimarts. AS MONACO

El MoraBanc ha perdut a Mònaco per 66-64 en el darrer matx de la fase de grups de l'Eurocup. El MoraBanc ha d'afrontar ara dos partits importants a la Lliga ACB-Endesa, el primer d'ells aquest dissabte contra el Baskonia i després dontra el Reial Madrid. Senglin ha reaparegut ja recuperat la seva lesió.

El fet que els dos equips ja estiguessin classificats pel Top-16 ha propiciat una primera part amb poca intensitat i moltes errades. Ho demostra el marcador (30-25) però també les estadístiques que, per part del MoraBanc eren després de 20 minuts de joc de 4 de 15 en tirs de dos i de 4 de 17 en triples. No eren gaire millors les del Mònaco però els permetien manar en el marcador. Els dos equips havien perdut 20 pilotes (11 dels locals i 9 per part dels tricolors) en uns minuts marcats pels desencerts.

A la represa els tricolors han reaccionat amb un triple de Paulí i quatre punts consecutius de Senglin. Amb un parcial en aquest quart de 10-18, el marcador s'ha posat en un 40-43.

El Mònaco ha tornar a recuperar el comandament del partit i s'ha acabat imposant per un ajustat 66-64 tot i que els homes d'Ibon Navarro han disposat de la darrera possessió per empatar o guanyar. El triple, però no ha entrat. Ara els tricolors esperen saber el darrer rival al Top-16 on ja estan confirmats Mornar Bar i Herbalife. Els tricolors han passat de fase amb només tres victòries i set derrotes.

MÒNACO (66): Bost 7, Inglis 12, Knight 10, Yeguete 7, Willis 11 -cinc inicial-, O'Brien 2, Lessort 5, Choupas 12, Demaris 1, Ndoye 3, Ratton 0. .13 de 18 tirs lliures; 19 de 37 llançaments de dos; 5 de 16 triples; 33 rebots (27 defensius i 6 ofensius); 20 personals comeses.

MORABANC ANDORRA (64): Hannah 9, Paulí 7, Palsson 5,  Llovet 4, Sy 16  -cinc inicial-, Olumuyiwa 2, Garcia 2, Jelinek 6, Gielo 9, Senglin 4 i Colom 0. 13 de 16 tirs lliures; 15 de 34 llançaments de dos; 7 de 279 triples; 36 rebots (22+14); 21 faltes comeses

Àrbitres: Rossi, Trawicki i Konstatinovs

Parcials: 16-12, 14-13, 10-18, 26-21.