El MoraBanc ja s’entrena a València

El conjunt que dirigeix Ibon Navarro ja treballa al complex de L’Alqueria per preparar la fase final de la Lliga ACB

Un moment de l'entrenament d'aquesta tarda a València.
Un moment de l'entrenament d'aquesta tarda a València. MORABANC ANDORRA

El conjunt que entrena Ibon Navarro ja és a València treballant en la preparació de la fase final de la Lliga ACB, que per al MoraBanc Andorra s’iniciarà just dijous de la setmana que ve. Els andorrans van arribar ahir a la capital del Túria i ja han pres contacte aquest divendres amb les instal·lacions on hauran d’entrenar-se i jugar les properes tres setmanes. De fet, els equips participants en aquesta fase ja estan a València en règim de concentració.

Les mesures sanitàries que s’han establert, seguint el protocol dissenyat per a l’ACB i a partir dels recursos que ofereix el complex del València Basket són molt importants. Es tracta d’evitar contagis i que això no posi en risc el conjunt de participants en un certamen del tot novedós i que es disputarà a porta tanca del 17 al 30 de juny, tot servint per escollir el campió de la lliga d’aquest anormal curs 2019/2020 per culpa del coronavirus.

El cap de Govern i la ministra, amb el secretari d'Estat, el president i el mànager general del club amb tot l'equip al complert darrere.

Relacionat

El MoraBanc marxa cap a València a peu coix i amb benedicció governamental

Navarro sap que no podrà comptar amb Moussa Diagne i s’estan fent esforços per mirar de recuperar tan aviat com sigui possible el també interior Dejan Musli. Inicialment, les molèsties que arrossega no l’haurien de permetre arribar en condicions en el primer partit de la sèrie, justament contra l’amfitrió València. També té molèsties el dominicà Tyson Pérez, però d’entrada sí que es preveu que ell pugui estar a les ordres de l’equip tècnic des del primer moment.

Probablement diumenge es reintegrarà a la dinàmica del grup el reforç per aquesta fase final procedent de la LEB Or, el pivot de Sierra Leone Tunde Olumuyiwa, que les darreres temporades ha estat jugant a Sevilla i a Mallorca.

Etiquetes

Comentaris

Trending