El MoraBanc fitxa el pivot Malik Dime i s’interessa per l’exterior Oriol Paulí

El club incorpora el senegalès procedent de la lliga grega i estaria molt a prop de tancar la incorporació del fins ara basquetbolista de l’Herbalife Gran Canària

'Anunci' del MoraBanc tot confirmant la incorporació de Dime.
'Anunci' del MoraBanc tot confirmant la incorporació de Dime. MORABANC ANDORRA

El MoraBanc ha tancat el fitxatge del pivot Malik Dime i estaria molt a prop d’acabar de lligar l’exterior català Oriol Paulí. Els andorrans continuen construint l’equip per a la propera temporada després d’allargar els contractes de David Jelínek i Tyson Pérez, de garantir-se la continuïtat de Moussa Diagne, renovar Bandja Sy i contractar Hakur Palsson. L’interior senegalès, molt físic, procedeix de la lliga grega.

Dime, de 27 anys i 2,06 metres ha estat un dels pivots més dominadors de la competició helena defensant els colors del Lavrio, un equip de segona fila. L’acord amb el senegalès és per a dues temporades. Els números del nou jugador tricolor a Grècia han estat: 8,5 punts, 5,3 rebots i 13,1 crèdits de valoració per partit. Malik Dime és un jugador en constant progressió que es va formar a l’universitat americana dels Washington Huskies i que després ha tingut una carrera intermitent buscant sempre el lloc on anar desenvolupant-se i progressar.

Dime ha jugat a Bòsnia, Bulgària, Ukraina i Finlàndia fins arribar al Lavrio grec on es va confirmar com un dels pivots dominants de la competició, segons el club. El pivot “és un jugador ple d’energia que ens ha d’ajudar a desenvolupar el nostre estil de joc en els dos costats de la pista”, exposa el mànager general del club, Francesc Solana, sobre la nova incorporació afegint que “fa temps que el seguim i el que més ens agrada és la seva capacitat per millorar temporada rere temporada”.

El mànager general del club explica que “fa temps que el seguim i el que més ens agrada és la seva capacitat per millorar temporada rere temporada”

Solana conclou que “el que més crida l’atenció és el seu físic i contundència però ha millorat molt el seu tir de 4-5 metres”. També molt físic té el 2-3 català fins ara a l’Herbalife Gran Canària Oriol Paulí. El jugador, de 26 anys i 2,01 metres d’altura, que destaca per tenir unes bones motlles, s’ha acomiadat les darreres hores del club on ha jugat els darrers sis anys després de sortir del planter del Barça.

Diverses webs especialitzades en els moviments basquetbolístics asseguren que el fitxatge pel MoraBanc està pràcticament fet sinó fet del tot. Paulí, com Palsson, ocuparia els buits deixats, per exemple, per David Walker i Dejan Todorovic. Del serbi se n’ha confirmat les darreres hores la seva incorporació a l’Iberostar Tenerife.

Etiquetes

Comentaris

Trending