El MoraBanc es desperta a temps a Bèlgica per trencar la ratxa de quatre derrotes

S'imposen al Telenet Giants Antwerp (60-71) a la segona jornada de l'Eurocup gràcies a la millora en la defensa i a un parcial de 7-31 en el darrer quart on els belgues anoten un punt en nou minuts

Senglin entra a cistella durant el partit d'aquest dimarts.
Senglin entra a cistella durant el partit d'aquest dimarts. MORABANC ANDORRA

El MoraBanc Andorra ha trencat la ratxa de quatre derrotes -Lliga i Eurocup- derrotant el Telenet Giants Antwerp per 60-71 a la segona jornada de la competició europea.  Després d'una primera part fluixa i un segon quart per oblidar, els homes d'Ibon Navarro s'han posat les piles per superar l'equip teòricament més fluix del grup gràcies a la millora en defensa que ha deixat els belgues amb 13 punts a la segona part.

El MoraBanc ha tingut una bona entrada al partit amb tres triples de Tyson Pérez (2) i de Paulí però els belgues han reaccionat ràpid amb set punts de Dudzinski i l'encert del conjunt en tirs els de 2 (70%). Han capgirat el marcador i amb un 26-22 Ibon Navarro ha hagut de demanar temps mort. La rapidesa en les transicions dels locals i les facilitats defensives andorranes han estat determinants en el domini  del Telenet Giants.

A l'inici del segon quart, i després de dos triples consecutius fallats, el MoraBanc ha encaixat un parcial de 10-0 i ha estat més de quatre minuts sense anotar fins que Tyson ha encistellat dos tirs lliures (36-24). Els belgues han arribat a tenir setze punts d'avantatge (47-31) fins que dos triples consecutius andorrans han tancat el quart amb 47-37. Amb un percentatge horrible de tirs de dos (3/15 i un 20%), els triples (8/16 i un 50%) mantenien els homes de Ibon Navarro en el partit també perquè el Telenet no estava encertat en els tirs lliures. Senglin i Hannah, que han anotat 33 punts entre tots dos (21 i 12), han estat en la primera part els dos únics que han intentat posar ordre i han tingut encert en un conjunt molt desdibuixat davant d'un rival molt inferior.

Després del descans, el MoraBanc ha tornat amb força i amb un parcial de 0-7 ha empatat el partit que ha estat el més positiu en un quart per oblidar per part dels dos equips, amb pèrdues de pilota i errades de tirs. El resultat ho diu tot: 7-17. El més positiu, que els andorrans arribaven amb totes les opcions per guanyar. La millora en defensa, el desencert  local i un parcial de 7-31 han posat el partit amb clar color tricolor (54-67 tot i els discrets percentatges en els tirs de 2 i de 3. L'important era trencar la ratxa negativa i s'ha aconseguit salvant els mobles a la segona part i gràcies també a que en el darrer quart, els belgues han fet un punt en nou minuts. A a segona part han anotat només 13 punts (7 i 6).

MORABANC ANDORRA (71): Hannah (12), Senglin (21), Dime (4), Tyson Pérez (13), Llovet (0), Paulí (5), Olumuyiwa (7), Kloof (7), Jelinek (2 i Sergi García (0).

TELENET GIANTS ANTWERP (60):  Smith (10), Dudzinski (14), Branch (10), Kesteloot (5), Donkor (0), Jenkins (0), Bleingenbergh (12) i Faye (9)
Àrbitres: Atisevs, Isguder i Cici
Parcials: 26-22 / 21-15 / 7-17 / 6-17.