El MoraBanc demana a Govern poder obrir el pavelló a 600 espectadors "quan es pugui"

No es descarta que sigui a la tercera jornada de l'Eurocup ja que en aquesta competició es permet una mínima assistència de públic

Vista general de les graderies del pavelló.
Vista general de les graderies del pavelló. MORABANC ANDORRA

El BC MoraBanc Andorra ha lliurat al Govern un protocol per poder comptar amb 600 espectadors quan es pugui i no està descartat que sigui pel següent partit de l’Eurocup a casa el dia 13 d’octubre contra la Virtus de Bolonya a la tercera jornada de l'Eurocup.

L’Eurocup deixa a elecció de cada club i en funció de la situació sanitària de cada país o ciutat la possibilitat de jugar amb públic, una situació que a la lliga ACB està de moment prohibida pel Consejo Superior de Deportes (CSD). El MoraBanc Andorra obre aquest dimecres al Poliesportiu l'edició 2020-21 de l'Eurocup contra l'AS Mònaco (20 h). El partit es disputarà a porta tancada, a diferència dels que jugaran el Joventut i l'Unicaja que comptaran amb una petita presència d'espectadors. 

 "És un exercici de responsabilitat tal i com està la situació", ha dit el president del club, Gorka Aixàs. També ha demanat "paciència" als seguidors del club i ha assegurat que "de seguida que podem obrirem el pavelló als nostres aficionats". 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending