El MoraBanc comença a entrenar en grups de sis jugadors

David Walker torna a les sessions preparatòries després de 74 dies sense tocar una pilota de bàsquet

Els jugadors han entrenat aquest dilluns en grups de sis.
Els jugadors han entrenat aquest dilluns en grups de sis. MORABANC ANDORRA

El MoraBanc Andorra ha començat aquests dilluns a entrenar en grups de sis jugadors en un pas més per tornar a la normalitat en les sessions preparatòries després de l'aturada provocada per la pandèmia de la Covid-19. El club té la vista posada en la fase final de la Lliga ACB-Endesa que es podria disputar a Andorra.

Després de dues setmanes d'entrenaments individualitzats, el MoraBanc ha començat el treball en equip, encara que amb mitja plantilla i sense David Walker que ha fet una sessió individual. El nord-americà que va viatjar al seu país, quan es va aturar la competició a causa del coronavirus, ha explicat que mai havia estat tant de temps aturat. Ha fet una sessió de tirs.

Els jugadors tenen ganes de tornar a competir i això serà possible a partir del 8 de juny i amb l'esperança que Andorra sigui la seu escollida per acollir la fase final de la Lliga amb 12 equips dividits en dos grups. En el moment d'aturar-se la competició, el MoraBanc era sisè en una temporada que ha estat marcada per la semifinal de la Copa i per la participació a l'Eurocup. Aquesta competició així com l'Eurolliga han quedat definitivament suspeses aquest any.

Etiquetes

Comentaris

Trending