El MoraBanc assegura que mai va ser informat de la denúncia contra Josep Pérez

El club es posa a disposició de la justícia espanyola i condemnat la violència de gènere, a banda d’expressar suport a la víctima de la presumpta violació

Comentaris

Josep Pérez, durant un partit amb el MoraBanc.
Josep Pérez, durant un partit amb el MoraBanc. MORABANC ANDORRA

Dos dies després que transcendís la notícia, el MoraBanc s’ha referit per primer cop a la denúncia per violació que hauria rebut l’ex jugador de l’entitat Josep Pérez, actualment a les files de l’Horta Godella, de LEB Plata. El club ha volgut assegurar que mai havia estat informat d’aquesta situació i ha volgut posar-se a disposició de la justícia espanyola, que ja investiga l’afer. També es condemna la violència de gènere i es mostra suport a la víctima.

Ara fa uns dies va transcendir, via la informació publicada al digital ‘El Español’, que Pérez està sent investigat arran de la denúncia que, contra ell, va interposar una jove d’Ourense. La dona assegurava que al gener, quan l’expedició tricolor es trobava a la ciutat gallega on va guanyar el duel de la primera volta, hauria coincidit amb el llavors jugador tricolor -va fitxar al novembre i va deixar l’entitat al febrer- en un pub. A partir d’aquí, hauria acceptat prendre alguna cosa amb ell -es trobava al local amb altres membres de la plantilla celebrant la victòria- i haurien acabat anant a casa seva, on s’hauria produït la presumpta violació.

Setmanes més tard dels fets, segons va anar recordant coses, la jove va presentar denúncia contra el jugador. A partir d’aquí, i sempre segons el digital, la investigació hauria anat avançant. Ara fa uns dies, Pérez va haver d’anar a una comissaria de la policia nacional a València per prestar declaració, tot i que es va acollir al seu dret de no parlar.

Aquest dilluns, via xarxes socials, el club ha penjat un breu comunicat. En ell assegura que “no estava al cas” i que “mai se’l va informar sobre la denúncia per violació efectuada per una noia d’Ourense cap a un exjugador de la nostra entitat”. També s’afirma que “es posa a disposició de la justícia” i que “es condemna sense fissures la violència de gènere” a banda de “donar tot el suport a la víctima”.

Comunicat MoraBanc.
El comunicat del MoraBanc.

Comentaris

Trending