El MoraBanc afronta el primer partit de la lliga Endesa amb els dubtes de Jelínek i Llovet

El club es traslladarà fins al pavelló del Real Betis per afrontar una jornada complicada contra un equip amb una plantilla molt renovada

Primera Jornada de la Liga Endesa 2021 22
Primera Jornada de la Liga Endesa 2021 22

El MoraBanc es prepara per a la primera jornada de la Lliga Endesa, on s’enfrontarà a un Coosur Real Betis amb una plantilla molt renovada, però que manté jugadors amb experiència. A més de la complicació que comporta qualsevol partir de l’ACB, Ibon Navarro ha explicat que el club té dubtes sobre la presència de Jelínek i Llovet a l’enfrontament de demà.

Nacho Llovet ha estat de baixa durant les darreres dues setmanes per una lesió a l’abductor i Navarro ha afirmat que “encara no està al 100%”. D’altra banda, David Jelínek també és el gran dubte per a la cita de demà, després de rebre la pauta de vacunació i tenir efectes secundaris. Navarro ha explicat que no va poder entrenar ahir amb normalitat i que s’està pendent del seu estat per poder fer convocatòria, perquè “si no està al 100%, evidentment no vindrà”.

Tot i això, Navarro assegura que el club està bé per poder enfrontar-se a un Real Betis que “volen jugar molt similar a nosaltres”. També ha assegurat que es tracta d’un equip contrari “que té de tot”, compta amb jugadors nous que “donaran un ‘pull’ de millora, però també amb gent molt experimentada i un entrenador que ha aportat el seu punt i que, fins i tot, ha millorat el seu joc”. Per tant, s’espera una jornada complicada, “però com cal esperar de qualsevol de l’ACB”, assegura Clevin Hannah, base del MoraBanc.

El jugador estatunidenc ha explicat que el Real Betis serà un rival “molt complicat, però hem de seguir el pla de joc i estar molt junts”. Hannah també ha fet referència a les noves incorporacions del club, que ha descrit com “un bon grup que ens ajudaran a fer un pas extra i ens seran de gran suport a l’ACB”. El base ha indicat que afronta la temporada intentant mantenir la línia de les anteriors, “sent agressiu, ajudant al lideratge del meu equip i tractant de fer la feina més fàcil per als meus companys”.

Etiquetes

Comentaris

Trending