El MoraBanc Andorra afronta el debut a l’ACB amb la màxima ambició

Tots els jugadors deixen clar que l’objectiu és millorar la passada temporada i confien a sentir el suport del públic, encara que no sigui, per ara, presencialment al pavelló

Comentaris

Els jugadors ofereixen la copa des del balcó del comú.
Els jugadors ofereixen la copa des del balcó del comú. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

Matar dos ocells d’un cop. Es pot dir que el MoraBanc Andorra ha fet això. Els integrants de l’equip han aprofitat la visita al comú d’Andorra la Vella, al qual han ofert el trofeu de la Lliga Catalana aconseguida ara fa dues setmanes, per celebrar també el tradicional dia d’atenció als mitjans previ a l’inici, diumenge vinent, de l’ACB. Els jugadors han deixat clar que l’ambició torna a ser màxima i que l’objectiu és millorar la passada temporada.

L’acte ha tingut dues parts ben diferenciades. Per un costat, el club ha volgut lliurar al comú el trofeu assolit ara fa uns dies en la final davant el Barcelona, la segona Lliga Catalana de la història tricolor. Ha estat Gorja Aixàs, president de l’entitat, qui ha volgut fer entrega de la copa a la cònsol major de la parròquia, Conxita Marsol.

Per l’altre, s’ha celebrat la trobada dels jugadors, asseguts a les cadires dels consellers comunals, amb els mitjans. El discurs ha estat clar: novament es busca la màxima ambició. “Volem fer-ho millor que la temporada passada”, ha indicat Bandja Sy, mentre que Tyson Pérez ha remarcat que “encara que ara siguem pocs per culpa de les lesions, volem créixer junts”.

Nacho Llovet, per la seva banda, ha remarcat que “hem de seguir amb l’ambició de la passada campanya i seguint creixent com a equip i com a club”. De fet, Moussa Diagne ha volgut recordar que això és el que es porta fent les darreres temporades. S’haurà d’afrontar el repte, però, sense gent a la graderia, per ara. Per a Guille Colom, però, no hi ha cap problema. “Sabem que el públic ens donarà suport des de casa”, ha afirmat.

Des del comú, la cònsol major ha volgut felicitar l’equip per les fites assolides i ha encoratjat els jugadors a continuar amb aquesta bona línia en la nova temporada. Marsol els ha transmès que l’equip és una referència internacional i que porten arreu la imatge del país.

El camí és a punt de començar. Ho farà diumenge vinent, a una Bombenera, malauradament, buida. A partir de les cinc de la tarda, l’UCAM Múrcia serà el primer rival dels d’Ibon Navarro.

Etiquetes

Comentaris

Trending