El MoraBanc s’afegeix a la campanya contra el racisme de l’Eurocup

Els jugadors lluiran missatges contra la xenofòbia a les seves samarretes durant el partit d’aquest vespre contra la Virtus de Bolonya

Jugadors del MoraBanc amb les samarretes que lluiran al vespre.
Jugadors del MoraBanc amb les samarretes que lluiran al vespre. MORABANC ANDORRA

La Virtus del Bolonya no serà l’únic rival que tindrà el MoraBanc Andorra aquest vespre a la Bombonera. Ni, potser, el més complicat i fort. L’equip tricolor també lluitarà contra el racisme. Els jugadors d’Ibon Navarro lluiran a les seves samarretes paraules per combatre la xenofòbia i per demanar un món sense aquesta xacra.

Es tracta duna iniciativa conjunta de les dues competicions continentals de bàsquet, l’Eurolliga i l’Eurocup. La idea és combatre el racisme, una lluita que s’ha posat de nou en primer pla arran de la mort, el passat mes de maig, de George Floyd, un afroamericà, durant una intervenció de la policia a Minneapolis.

Per fer-ho, els jugadors de l’equip tricolor lluiran samarretes on, aquest vespre, no hi sortirà pas el seu nom. En canvi, es posarà, segons s’ha explicat des de l’entitat, “clams per un món millor”. És el cas de paraules com “igualtat”, “unitat” però també de lemes com “black lives matter”.

Etiquetes

Comentaris

Trending