El MoraBanc aconsegueix la primera victòria al Top 16 a la difícil pista del Mornar

Els tricolors guanyen per 71-74 en un partit amb alternatives al marcador i que no s'ha decidit fins al darrer minut

Senglin bota la pilota marcat per Pullen.
Senglin bota la pilota marcat per Pullen. MORNAR

El MoraBanc ha aconseguit la seva primera victòria al Top 16 de l'Eurocup a la difícil pista del Mornar Bar per 71-74. Ha estat un partit amb alternatives constants en el marcador i que s'ha decidit en el darrer minut amb un triple de Clevin Hannah. És el segon triomf consecutiu dels tricolors després de l'aconseguit contra el RETAbet Bilbao. El pròxim partit serà contra el Reial Madrid el cap de setmana vinent.

El MoraBanc ha hagut de picar molta pedra per imposar-se al Mornar. Després d'un primer quart dominat pels locals (18-12) han pogut retallar diferències a la mitja part amb 37-34. No ha estat però fins a final del tercer quart que han pogut posar-se per davant (57-59). El Mornar no ha posat les coses fàcils per als homes de Ibon Navarro. A manca de trenta segons per al final del partit, Clevin Hannah ha anotat el 71-72.

El conjunt montenegrí ha fallat en atac i un tir lliure de Tyson Pérez ha posat el definitiu 71-74. En l'altre partit del grup, l'Unics Kazan ha superat l'Herbalife Gran Canària per 73-62 i lidera la classificació amb dues victòries en dues jornades disputades. L'equip canari encara no coneix el triomf. Es classifiquen els dos primers.