Mireia Gutiérrez espera “marcar punts d’entrada” a la Copa del Món d’eslàlom de Levi

L’esquiadora ha destacat que afronta la competició “molt contenta, tot i que les condicions no han sigut molt bones i que potser no arribo amb l’estat de forma que voldria”

L'esquiadora Mireia Gutiérrez
L'esquiadora Mireia Gutiérrez FAE

Mireia Gutiérrez participarà a la Coma del Món d’eslàlom de Levi (Finlàndia) durant aquest cap de setmana. L’atleta, que va arribar dimecres a l’estació d’esquí més gran del país de l’Europa del Nord i que avui ha realitzat una sessió suau d’esquí, ha manifestat que li agradaria “marcar punts d’entrada i fer dos bons resultats”.

Després d’un any “complicat” amb la seva lesió, la recuperació i la pandèmia, amb les “constants dificultats” d’entrenaments en pretemporada, Mimi ha declarat que “ho afronto bastant bé perquè som afortunats d’estar fent el que estem preparant tot l’any. Estic molt contenta, molt positiva, tot i que ha sigut un any bastant difícil, em van operar al gener i després va ser tot molt estrany. Hem fet el que hem pogut i hem entrenat el que hem pogut, les condicions no han sigut molt bones, no les que esperàvem durant la pretemporada, però demà és dia de carrera, els comptadors es fiquen a zero, i ho haurem de donar tot”. A més, ha afegit que “potser no arribo amb l’estat de forma que voldria. Penso que em falten molts dies d’esquí, però tot i això és el que hi ha i anirem a a totes amb el que hem entrenat”.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending