Mireia Gutiérrez acaba quaranta-unena a l'eslàlom de la Copa del Món de Zagreb

La guanyadora ha estat l'eslovaca Petra Vlhova, amb el segon lloc per Katharina Liensberger i el tercer per Michelle Gisin

Mireia Gutiérrez a la prova d'aquest diumenge.
Mireia Gutiérrez a la prova d'aquest diumenge. Millo Moravski/Agence Zoom

Mireia Gutiérrez ha acabat a la quaranta-unena posició a l'eslàlom femení de la Copa del Món que s'ha disputat a Zagreb i no ha pogut entrar entre les 30 esquiadores que han entrat en la segona mànega. La guanyadora ha estat l'eslovaca Petra Vlhova, amb el segon lloc per Katharina Liensberger i el tercer per Michelle Gisin.

Gutiérrez ha marcat un temps de 1.02.99, a 4.72 del millor registre de la primera mànega (l’eslovaca Petra Vlhova, amb 58:27), i a 0.99 del temps de la 30ª posició, que ha estat l’1.02.00 de la nord-americana Nina O’Brien. L’andorrana ha fet un bon esquí en la part alta del recorregut, amb temps de poder entrar en la segona mànega, però a sis portes del final, en una doble, ha sortit ‘escopida’ i s’ha deixat en aquell punt el segon i escaig que necessitava.

Les condicions de cursa d’aquest diumenge eren difícils, amb temperatures altes i neu molt granulada. A la pista s’ha tirat aigua amb les mànegues per si agafava, però no ha agafat, i hi havia poca visibilitat. Tot plegat ha afectat molt als dorsals alts, i la prova és que molt poques esquiadores de darrere han aconseguit entrar entre les 30 primeres.
Ara Gutiérrez viatja a Vaujany (França) per entrenar i preparar les Copes d’Europa que disputarà els dies 9 i 10 de gener, juntament amb Carla Mijares. Després, Gutiérrez serà també a la Copa del Món de Flachau del dia 12.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending