Els millors nedadors espanyols faran una concentració d’un mes al Pas de la Casa

La Federació ha convocat 9 esportistes per a quatre setmanes i mitja d’entrenaments en alçada a la població encampadana, entre els quals Jéssica Vall, aspirant a medalla als Jocs de Tòquio

Jéssica Vall serà una de les participants en la concentració al Pas de la Casa.
Jéssica Vall serà una de les participants en la concentració al Pas de la Casa.

La Federació Espanyola de la Natació (RFEN) ha escollit el centre esportiu del Pas de la Casa per a la preparació dels seus esportistes. Des del passat divendres i fins dissabte vint membres de l’equip júnior estan entrenant a les instal·lacions. A partir de diumenge, i fins al 18 de novembre, onze nedadors més, entre ells Jéssica Vall, que acumula diverses medalles en campionats internacionals en la seva especialitat, 100 i 200 metres braça.

Vall estarà acompanyada dels seus companys al Club Natació Sant Andreu Clàudia Espinosa, África Zamorano, Joanllu Pons, Raúl Santiago, Albert Escrits, Laura Amor i Júlia Pujadas. A banda, també es concentraran Paloma de Bordons, del Bahía de Cádiz; Laura Rodríguez, del Mijas i Inés Sancho, del Gredos.

L’equip estarà a la població encampadana durant quatre setmanes i mitja. L’objectiu és entrenar en alçada, ja que es considera que aquesta situació aporta molts beneficis, especialment pel que fa a l’optimització del consum d’oxigen. La preparació es fa tenint en compte que a l’horitzó hi ha, sempre que l’epidèmia del coronavirus ho permeti, els Jocs Olímpics de Tòquio.

De fet, la Federació ja ha escollit el Pas per a la preparació, en aquest cas d’una setmana, del seu equip júnior. 20 nedadors, dotze homes i sis dones, treballen des del divendres a la piscina del centre esportiu, on romandran fins dissabte.

Comentaris

Trending