Mijares, sisena a l’eslàlom de Val Palot i Roger Puig, vuitè al gegant de Leogang

A Sella Nevea, els dos representants de la FAE, Matías Vargas i Robert Ferrari, han estat 24è i 79è respectivament, posicions que els han permès millorar els seus punts FIS

Roger Puig, a la sortida del gegant de Leogang.
Roger Puig, a la sortida del gegant de Leogang. FAE

Carla Mijares ha acabat en sisena posició del segon eslàlom FIS disputat aquest dimecres a Val Palot (Itàlia). Per la seva banda, Roger Puig ha finalitzat en la vuitena plaça el gegant de la Copa del Món que s’ha celebrat a l’estació austríaca de Leogang. Són els resultats més destacats dels representants de la Federació Andorrana d’Esquí en la jornada d’aquest dimecres.

A l’estació italiana de Val Palot ha tingut lloc el segon eslàlom FIS, amb la participació de Carla Mijares. L’andorrana ha fet un temps total de 1.18.00, a 1.57 segons de la vencedora, la transalpina Vera Tschurtschenthaler. La bona posició de l’esquiadora del Principat s’ha basat principalment en una molt bona segona mànega, la quarta millor de totes les participants.

Pel que fa als homes, també ha quallat un bon paper Roger Puig. Disputava el segon gegant de la Copa del Món a Leogang, del qual va ser setè el dimarts. Ha acabat, en aquesta ocasió, en vuitena posició, marcant un cronòmetre de 1.48.50, a 9.76 del vencedor, que ha estat el francès Arthur Bauchet. Es tracta del segon millor resultat aconseguit per Puig en Copa del Món. “És un molt bon resultat, dins del Top 10, que buscàvem aquesta temporada”, s’ha indicat des de l’equip.

Per altra banda, a Sella Nevea s’ha disputat la jornada de descens, amb dues mànegues de la cursa FIS. Els resultats dels andorrans han estat més discrets. Matías Vargas ha estat 24è i Robert Ferrari, 79è. Tot i això, els dos han pogut millorar els seus punts FIS. Vargas ha passat de 50.69 a 44.58 i Ferrari ha marcat 103.8, pels 239.66 que tenia fins ara.

Per últim, Íria Medina no ha tingut el dia a l’eslàlom FIS de Santa Caterina. A la primera mànega havia aconseguit una esperançadora sisena posició, però no ha pogut acabar la segona.

Etiquetes

Comentaris

Trending