Miguel Martínez, únic corredor de l’Hotel Ski Plaza que finalitza el Trofeu Baix Penedès

El ciclista ha acabat 36è, ja que, tot i arribar a la meta amb el grup capdavanter, no ha pogut ficar-se en la lluita per la victòria

Comentaris

Els tres ciclistes de l'equip Hotel Ski Plaza a la prova del Penedès.
Els tres ciclistes de l'equip Hotel Ski Plaza a la prova del Penedès. Hotel Ski Plaza Cycling Team

Els corredors de l’Hotel Ski Plaza Cycling Team no han tingut un bon dia en la seva participació al Trofeu Baix Penedès, que arribava enguany a la 48a edició. Només Miguel Martínez ha pogut finalitzar la cursa, en 36a posició. En canvi, tant Sergi Martín com André Moutinho han hagut d’abandonar.

La prova, la penúltima del calendari de Grans Clàssiques – Trofeu Joan Casadevall 2021, s’ha disputat a Sant Jaume dels Domenys, on es feia la sortida i l’arribada. Ha estat marcada per una forta calor i un alt ritme imposat pels participants al llarg dels 112 quilòmetres de recorregut. La velocitat mitjana ha estat de 50 per hora.

La cursa s’ha acabat decidint a l’esprint. De fet, un grup nombrós de ciclistes, entre els quals Martínez, han arribat a la meta plegats. El representant de l’equip andorrà no s’ha pogut ficar en la lluita per la victòria i ha acabat 36è, a uns segons del guanyador, David Gómez. Una estona abans, Martín i Moutinho havien hagut de deixar la prova. 

Etiquetes

Comentaris

Trending