El Lokomotiv Kuban, principal rival del MoraBanc a la fase de grups de l’Eurocup

L’enquadrament, amb partits que es disputaran entre el 30 de setembre i el 16 de desembre, inclou també vells coneguts com el Mònaco i la Virtus de Bolonya, el Lietkabelis lituà i el Telenet Giants belga

El quadre de la fase de grups de l'Eurocupa 2020-21.
El quadre de la fase de grups de l'Eurocupa 2020-21.

El MoraBanc Andorra ja coneix els seus rivals en la primera fase de grups de l’Eurocup 2020-21, que es disputarà entre el 30 de setembre i el 16 de desembre. El Lokomotiv Kuban rus i Lietkabelis lituà es presenten com els rivals més potents d’un quadre on tornaran enfrontaments clàssics les darreres temporades com els que hi haurà davant la Virtus de Bolonya o el Mònaco.

L’Eurocup vol renéixer de les cendres deixades per la crisi del coronavirus, que va obligar a suspendre la competició a quarts de final. I ho fa apostant per començar un nou torneig a la tardor, malgrat les incògnites sanitàries encara present. Entre elles, saber si es podrà o no jugar amb espectadors al pavelló. En tot cas, amb o sense públic, la ‘Bombonera’ tornarà a ser un dels escenaris de la competició. La classificació del MoraBanc en l’ACB li ha permès tornar al torneig per tercera temporada consecutiva.

En la nova Eurocup participaran 24 equips de quinze països. Aquest divendres s’ha celebrat a Barcelona el sorteig de la primera fase, que es dividirà en quatre grups de sis equips. El MoraBanc ha quedat enquadrat en el C. En ell hi figuren també el Lokomotiv Kuban, el Lietkabelis lituà, la Virtus de Bolonya, el Mònaco i el Telenet Giants d’Anvers.

De cada grup, els quatre primers passaran a la segona fase, que ja es disputarà entre gener i març i que comptarà amb 16 equips dividits en quatre enquadraments. Els dos millors passaran als play-off de quarts de final.

Del grup andorrà, tot fa pensar que el principal favorit és el Lokomotiv. Els russos són un dels quatre equips del torneig que a les seves vitrines ja tenen una Eurocup i també té passat a l’Eurolliga, la màxima competició europea. Tot això, sembla assumible la possibilitat de superar novament aquesta primera fase.

Etiquetes

Comentaris

Trending