“La presidenta ha actuat amb venjança i traïdoria i no penso tolerar el linxament públic”

El fins fa poc vicepresident de la federació motociclista Xavier Crespo lamenta la situació que es viu a l’entitat que segons ell haurien creat Natàlia Gallego i Laia Clascà, que haurien quedat malparades per la decisió de destituir-lo

Xavier Crespo.
Xavier Crespo. FIM

En poques setmanes, suposadament, s’hauria de tornar a celebrar l’assemblea de la Federació Motociclista d’Andorra (FMA). Es dóna per descomptat, vista la darrera carta tramesa per la presidenta de l’entitat, Natàlia Gallego, que en l’ordre del dia hi voldrà incloure, de nou, un punt per debatre la destitució del vicepresident Xavier Crespo acordada fa uns dies però que quedarà impugnada ben aviat. Crespo surt a la palestra per denunciar que Gallego “ha actua amb venjança i traïdoria” i deixar clar que “no tolero el linxament públic”.

Crespo lamenta que aprofitant el convit per la Nit de la Moto “pugui fer una carta on segueix insistint en fer-me fora” i, això sí, explica que “no era correcte” com es va introduir el debat en l’assemblea per “una qüestió de mala interpretació dels estatus”. “El que va fer no era correcte perquè va actuar amb traïdoria i venjança i humiliant-me públicament”. “Si haguessin volgut que plegués el que tocava era dir-m’ho i parlar-ho”, exposa el de moment destituït vicepresident, que si s’impugna l’assemblea haurà de tornar a ser rehabilitat en el càrrec.

A Natàlia Gallego li queden tres anys de mandat.

Relacionat

“Tingueu la paciència necessària per deixar-me liderar de forma unida aquesta gran federació”

Xavier Crespo explica que la manera de fer “no va ser una distracció; va ser una decisió d’elles”, en referència tant a la presidenta com a la vicepresidenta Laia Clascà. “Havien de ser conscients de tot plegat i si no ho van ser això posa en dubte la seva legitimitat per estar al càrrec. No estan capacitades per tirar endavant una federació” atès que la seva actuació “deslegitima absolutament la seva tasca”. Hores d’ara està a l’espera de què passa els propers dies partint de la base que bona part de la junta directiva -una quinzena de persones- té clar que Gallego i Clascà no han obrat bé, diu.

“No sé on són les traves que diu la presidenta que li poso. Si ser crític és posar traves vol dir que no es pot dir res”

El fins fa poc vicepresident de l’FMA, que espera tornar al càrrec però que tampoc es pensa fer mala sang -“si s’acaba creant una fractura important a la junta més val que pleguem tot i que es comenci de zero”, diu- alhora que deixa clar que “no sé on són les traves que diu la presidenta que li poso. Si ser crític és posar traves vol dir que no es pot dir res”, manté Crespo, que lamenta que a Gallego li “interessen coses absolutament banals” i, per exemple “encara no s’ha fet res per preparar el Trial GP del juny, que tant important és per a Andorra”.

Imatge d'arxiu d'una assemblea de l'FMA; enguany es va fer dimecres a la nit.

Relacionat

Esquerda i mala maror a la federació motociclista

Crespo, que ha deixat clar que “la meva voluntat era ajudar, donar un cop de mà i aprendre, perquè la meva passió sempre han estat les motos i per la meva dedicació professional a la medicina no he tingut el temps que voldria i ara sí que em puc permetre” (camí de la jubilació ha reduït la seva activitat professional), reconeix que “sóc crític”. I “per això crec que s’ha de justificar, per exemple, en què s’inverteixen els diners tenint en compte que en part són diners públics”. Considera que es gasten diners amb el que no toquen quan el que s’ha de fer és “invertir en els pilots”.

Etiquetes

Comentaris (19)

Trending