Koldo passa el paper de favorita a Letònia en el debut de la selecció a la Lliga de Nacions

Iker, Luis Blanco i Víctor Bernat són les novetats a una convocatòria sense el capità Ilde Lima

Entrenament de la selecció aquest dimecres a Riga.
Entrenament de la selecció aquest dimecres a Riga. FAF

La selecció de futbol s'enfronta aquest dijous a Letònia amb les novetats a la convocatòria d'Iker Álvarez de Eulate (Vila-real), Luis Blanco (FC Santa Coloma) i Víctor Bernat (UE Santa Coloma). El seleccionador, Koldo Álvarez de Eulate no compta amb el capità Ildefons Lima, apartat per motius extraesportius. El partit serà el debut andorrà en aquesta edició de la Lliga de les Nacions.

 

Els andorrans competeixen al grup 1 on, segons Koldo Álvarez "serà molt disputat i on no hi ha un favorit clar". El seleccionador considera que Letònia és superior a Andorra encara que "el nostre objectiu és competit al màxim i intentar guanyar tots els partits". La selecció va arribar dimecres a Letònia i ja ha fet dues sessions preparatòries

A banda del porter Iker, del migcampista Luis Blanco i del davanter Víctor Bernat, la llista, amb 19 jugadors de la Lliga Multisegur, està formada pel porter José Antonio Gomes, els migcampistes Ludo Clemente, Sebas Gómez, Marc Ferré, Jordi Rubio, Marcio Vieira, Cristian Martínez, Marc Pujol i Sergio Moreno i els davanters Luigi San Nicolás, Aarón Sánchez, Álex Martínez i Jordi Aláez. Tots ells van donar negatiu a les proves de PCR fetes a Andorra i a les efectuades a la seva arribada a Riga, la capital de Letònia.

La gran incògnita pel que fa a l'alineació és qui serà el substitut d'Ilde Lima al centre de la defensa. Hi ha quatre defenses centrals a la convocatòria (Max Llovera, Emili García, Marc Rebés i Marc Vales)  i la parella que té més números per jugar és la formada per Llovera i Vales.

Comentaris

Trending