Josep Pérez arriba al MoraBanc per cobrir la baixa de Rafa Luz

El base, format al bàsquet blaugrana, té 28 anys i una àmplia experiència en LEB Or a clubs com el mateix Barça B, el Granada, l’Almansa, el Lleida o l’Osca

El missatge de benvinguda a Josep Pérez.
El missatge de benvinguda a Josep Pérez. MORABANC ANDORRA

El MoraBanc Andorra ha reaccionat amb rapidesa a les baixes de Rafa Luz i Maric, especialment la del primer. Tots dos jugadors s’han trencat i estaran fora de combat un temps important. Per això, s’ha optat per recórrer al mercat per cobrir aquestes absències, més quan s’afronta un moment clau de la lliga a LEB Or. Així, s’ha fitxat inicialment per un mes, amb opció a pròrroga de tres, el base Josep Pérez.

En les últimes setmanes, les lesions han escruixit la plantilla tricolor. Luz, amb un trencament a l’isquiotibial esquerre, estarà fora de les pistes tres mesos. Maric, per la seva banda, pateix un esquinç al lligament del turmell. Com a mínim, un mes de baixa. Dues absències importants en els esquemes de Natxo Lezkano.

Rafa Luz.

Relacionat

El MoraBanc perd per lesió Rafa Luz i Maric

Per això, toca reforçar-se. El club tricolor ha fet oficial aquest dimecres de Josep Pérez. Es tracta d’un base de 28 anys, amb àmplia experiència a LEB Or. Es va formar al bàsquet base de l’FC Barcelona -de fet, va arribar a debutar amb el primer equip-. Posterioment, ha passat pel Granada, l’Osca, el Lleida, el Palència o l’Almansa.

Així, coneix perfectament la categoria on s’està jugant les garrofes el MoraBanc. Tot i això, actualment estava jugant a Islàndia. Més concretament, al Porlakshofn.

Inicialment, Josep Pérez ha signat un contacte per un mes. L’acord, però, és prorrogable fins a tres, decisió que es prendrà en funció del rendiment i, també, de l’evolució dels jugadors lesionats.

Comentaris

Trending