Jona Pérez i Lluís Cruz seran els ajudants de Talín a la banqueta de la selecció de futbol sala

La federació completa l'organigrama del combinat nacional amb un preparador físic, un delegat, un fisioterapeuta i l'ajudant de vídeo

El quadre tècnic de la selecció nacional de futbol sala.
El quadre tècnic de la selecció nacional de futbol sala. FAF

La Federació Andorrana de Futbol ha presentat aquest dimarts l’equip tècnic que estarà al capdavant de la selecció nacional de futbol fala. L’equip estarà dirigit per Talin Puyalto. Aquest, comptarà amb Jona Pérez, de segon entrenador, i amb Lluís Cruz, d’assistent.

També formarà part del cos tècnic Dani Múrcia, que serà el preparador físic, Xavi Giménez, fisioterapeuta, Xavi Solà, delegat i Marc Oferil, que donarà suport de vídeo. Tots ells estaran sota la supervisió de Talín Puyaltó. 

Després d’una dilatada experiència com a jugador, el nou seleccionador va continuar la seva carrera esportiva com a entrenador, dirigint tres temporades al CE Sant Julià i tres més al Puigcerdà Sala CF, sumant un total de quatre ascensos en aquestes sis temporades a les banquetes, fites que avalen la seva experiència. Amb la selecció nacional, el primer repte oficial per a Talin serà la fase de classificació per al Mundial, que es disputarà a principis del 2022. Abans,  treballarà per buscar partits amistosos que serveixin com a preparació.

Comentaris (1)

Trending