Joan Mir serà la gran atracció a la segona jornada de les GSeries

El campió del món de Moto GP competirà a la G2 al volant d’un dels Giand de l’equip Elegant Driver fent parella amb Ferran Nadeu

Joan Mir, amb la medalla de campió del món de motos GP.
Joan Mir, amb la medalla de campió del món de motos GP. GSERIES

Joan Mir, campió del món de Moto GP serà la gran atracció a la segona jornada de les Crèdit Andorra GSeries que tindrà lloc aquest dissabte al circuit del Pas de la Casa. Aquesta segona cita portarà canvis en diferents vessants de la prova. Com per exemple hi haurà alguna variació en el traçat del circuit.

Els Giand de l’equip Elegant Driver, assistits per PCR Sport, estan cridats a ser els grans favorits per a ocupar les primeres places de la classificació final de la G2. Sens dubte la gran incògnita és conèixer l’ordre en què se situaran els pilots d’aquests vehicles. Sembla evident, que “Cohete” Suarez tornarà a ser el pilot a batre enfront dels seus companys d’equip. Mikel Azcona, excampió d’Europa de Turismes, també pot tenir les seves opcions en el seu debut sobre gel. Caldrà veure sí la seva gran experiència en circuits d’asfalt, la pot posar en pràctica en el Circuit Andorra.

Aquest dissabte a partir de les 16 hores, es posarà en marxa l’activitat en la pista gelada, abans, en concret des del divendres s'hauran fet a la sala Gil Torres de l’Automòbil Club d’Andorra el protocol que ha de passar tot aquell que tingui una funció concreta en la G2 de les Crèdit Andorrà GSeries 2021.  En aquest segon meeting de la temporada, les restriccions sanitàries vigents també privaran als aficionats tenir accés a l’escenari del Port d’Envalira, per a poder veure in-situ les evolucions dels pilots de les diferents categories. 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending