Isma Cerro, primera baixa de l’FC Andorra en el mercat d’hivern

El migcampista, que tot just ha disputat un partit -el de Copa del Rei a Burgos- ha fitxat pel Guijuelo, on espera tenir més minuts, i el club guanya una fitxa per si surt l’opció d’algun fitxatge

Isma Cerro, durant el partit jugat al camp del Burgos, l'únic oficial com a tricolor.
Isma Cerro, durant el partit jugat al camp del Burgos, l'únic oficial com a tricolor. FC Andorra

Primer moviment de l’FC Andorra en el mercat d’hivern. En aquest cas, de sortida. El club tricolor ha donat la baixa a Isma Cerro, de mutu acord amb el jugador, que no havia comptat de molts minuts sota les ordres de Nacho Castro. El migcampista ha fitxat pel Guijuelo, del grup 1A de Segona B.

El migcampista de Cáceres havia arribat a Prada de Moles el passat estiu, provinent de l’Sporting de Gijón, tot i que els darrers mesos de la temporada 2019-20 els havia passat cedit al Badajoz. Ho va fer amb l’aval de l’experiència acumulada les darreres campanyes a Segona B (amb una seixantena de partits) i fins i tot a Segona A.

A Andorra, però, Cerro no ha tingut excessiva sort. No ha comptat gaire per al tècnic tricolor. De fet, en lliga no ha jugat. I tot just ha disputat un duel oficial: el de Copa del Rei a Burgos.

Aquest dilluns, jugador i club han tancat un acord per a la seva marxa. Així, el futbolista espera poder aprofitar el mercat d’hivern per trobar un altre equip on pugui disposar de més minuts i l’Andorra allibera una fitxa que podria aprofitar si surt alguna oportunitat de fitxatge les pròximes setmanes. Isma Cerro, de fet, ja ha estat oficialitzat com a fitxatge del Guijuelo, equip que lluita a la part baixa del grup 1A de Segona B.

Comentaris

Trending