Irineu Esteve és tretzè lloc en la darrera etapa i tanca el Tour de Ski en un meritòria 22a plaça

En la classificació general de la Copa del Món de distància, ara mateix l’esquiador andorrà és 23è amb 71 punts

Irineu Esteve.
Irineu Esteve. FAE

Un excel·lent tretzè lloc en la darrera etapa -només superat per russos i francesos, i un alemany- han permès Irineu Esteve acabar el Tour de Ski dins del Top 25 general. En concret, Esteve ha tancat la competició en la 22a plaça i ara és 23è en la classificació general de la Copa del Món de la distància.

L’última cursa de les vuit programades en aquesta edició 2021 han estat uns deu quilòmetres en ‘mass start’ que han deixat a l’esquiador andorrà tretzè de la jornada. Al final. Després de molts dies de gran esforç, i després de lluitar contra els millors fondistes del món, Irineu Esteve tanca el Tour de Ski 2021 en la 22ª posició de la general. Una plaça que ha assolit gràcies a vuit etapes en les qua ls l’andorrà ha viscut la cara i la creu, amb bons resultats i algunes decepcions, però en global conformant un rendiment altíssim. 

Esteve ha tancat avui l’última etapa en la tretzena posició. El seu temps d’avui després de 10km amb les esperades pujades i baixades que són el punt i final al Tour, ha estat de 33.37,1, a 56,1 del guanyador del dia, que ha estat el rus Deni Spitsov, que s’ha imposat amb 32.41,0. Amb aquest resultat, el fondista andorrà tanca el Tour de Ski en la 22ª posició de la general, amb +9.31,8 respecte del vencedor absolut, el rus Alexander Bolshunov, que s’ha imposat amb un temps acumulat de 3h32.32,3.

Etiquetes

Comentaris

Trending