Íria Medina, millor representant d’Andorra en l’inici de competició a Kaabdalis

Ha acabat 20a en l’eslàlom femení disputat a l’estació sueca, mentre que Àlex Rius, entre els homes, ha estat 22è

Comentaris

Mijares i Medina han disputat el primer eslàlom de la temporada.
Mijares i Medina han disputat el primer eslàlom de la temporada. FAE

Els equips de tècnica de la Federació d’Esquí, en dones amb Carla Mijares i Íria Medina i en homes amb Àxel Esteve, Àlex Rius, Bartumeu Gabriel i Xavier Cornella han disputat aquest dissabte les primeres curses FIS d’eslàlom de la temporada. Ho han fet a l’estació de Kaabdalis (Suècia). Rius, amb un 22è lloc, i Medina, amb un 20è, han estat els més destacats.

Rius ha assolit un temps de 1’41’’18, mentre que Àxel Esteve ha estat 24è amb 1’41’’92 i Bartumeu Gabriel 31è amb 1’42’’83. Els tres han remuntat posicions en la segona mànega. A la primera, Rius feia el 26è temps, Esteve el 33è i Gabriel el 39è, a una cursa amb una alta participació dels equips continentals, que busquen, de la mateixa manera que els andorrans, iniciar les competicions per agafar el ritme adequat abans de l’inici de les carreres importants de la temporada. La cursa masculina l’ha guanyat el búlgar Kamen Zlatkov.

Pel que fa a l’eslàlom femení, Carla Mijares no ha pogut completar la segona mànega, quan en la primera havia marcat el tercer millor temps. Per la seva part, Íria Medina ha acabat la cursa en la 20a plaça, amb un temps d’1’51’’39, a 9’’41 de la guanyadora, la sueca Lisa Nyberg.

La competició continuarà a Kaabdalis aquest diumenge. L’estació tornarà a acollir dos eslàloms, un masculí i altre femení, amb la presència dels equips andorrans.

Etiquetes

Comentaris

Trending