L’Inter, als penals, segon finalista de la Copa Constitució

L’FC Ordino ha aconseguit forçar la pròrroga i la tanda de penals davant un dels ‘cocos’ de la Lliga Multisegur, però les penes màximes no li han somrigut

Comentaris

Un moment del duel entre Inter i Ordino.
Un moment del duel entre Inter i Ordino. FAF

El segon finalista de la Copa Constitució és l’Inter. La classificació, malgrat el seu paper de favorit, s’ha decidit a la tanda de penals. Al llarg dels 120 minuts, no s’ha demostrat la teòrica superioritat dels escalendencs. L’empat a 1 final ha portat el duel a la tanda fatídica, que s’ha acabat decantant en contra d’un Ordino que ha fet, però, un paper prou digne.

El partit semblava que es posava de cara amb certa velocitat per a l’Inter. Als 18 minuts, Caballé ha avançat els escaldencs en el marcador. Amb aquesta diferència s’ha arribat al descans.

Al segon temps, l’Ordino, però, ha reaccionat. Quan només s’havien jugat tres minuts, Rabassó ha igualat el duel. I, a partir d’aquí, tot i intentar-ho, cap dels dos equips ha pogut tornar a moure el marcador. Fins i tot malgrat deu minuts d’afegit. Tocava, doncs, pròrroga.

Al temps extra, la situació s’ha complicat per als escaldencs. Gallego ha vist la vermella directa i, per tant, l’Inter s’ha quedat en inferioritat. L’Ordino, però, no ha sabut aprofitar aquesta situació i, d’aquesta forma s’ha acabat arribant als penals.

En la tanda de penes màximes, qui ha estat més encertat ha estat el porter de l’Inter, que ha aturat amb agilitat dos dels llançaments. Gallego ha anotat el definitiu. Així doncs, els escaldencs jugaran la final contra l’FC Santa Coloma.

Etiquetes

Comentaris

Trending