L'Inter Escaldes goleja i es col·loca líder en solitari

Derrota per 6-0 la Penya Encarnada i es beneficia de l'empat entre l'Atlètic Club i l'Engordany a la Lliga Multisegur

Bosch (Inter) fa una passada malgrat l'oposició de Martins (Penya Encarnada) al partit d'aquest diumenge. FAE

Tres victòries consecutives han fet que el vigent campió de la Lliga de futbol, l'Inter Escaldes agafi el lideratge de la competició després de la disputa de la novena jornada. Els escaldencs ha golejat la Penya Encarnada d'Andorra i s'han beneficiat de l'empat entre l'Atlètic Club d'Escaldes i l'Engordany (3-3)

L'Inter suma 17 punts, dos més que l'Atlètic i tres més que l'Engordany. El lider ha guanyat un partit que a la mitja part dominava per 1-0 amb un gol de Bosch. A la represa, Soldevila i Artigas amb dos gols cadascun i un altre de Medina han posat el 6-0. En un altre partit de la part alta de la classificació, l'Engordany, que guanyava 1-3 al minut ha vist com l'Atlètic Escaldes empatava amb dos gols de Rodrigues, el segon en el minut 88.

La jornada també ha estat protagonitzada pel clàssic entre l'FC Santa Coloma i el Sant Julià que ha acabat amb empat a dos. Els lauredians han començant guanyant per 0-2 als 10 minuts de joc però els colomencs han escurçat diferències abans del descans. A la segona part han empatat al minut 48 (2-2).

La Unió Esportiva Santa Coloma, per la seva banda, ha derrotat el cuer, el Carroi per 1-3. El nou fitxatge colomenc, Joel Paredes ha fet el segon gol de penal. És la tercera victòria consecutiva de l'equip de Santa Coloma.