L’Hotel Ski Plaza Cycling Team presenta equip per al 2021

La plantilla romandrà pràcticament igual que l’any anterior, sent majoritàriament andorrana, amb la incorporació d’un nou corredor

Imatge de grup de l'Hotel Ski Plaza Cycling Team.
Imatge de grup de l'Hotel Ski Plaza Cycling Team. Pilar Candel

L’Hotel Ski Plaza Cycling Team ha presentat els seus corredors per a la present temporada. S’hi ha apostat per una plantilla similar a la de l’any anterior, amb la nova incorporació de Nil Socias. L’equip continuarà fent curses de les categories sub-23 i elit.

L’equip Hotel Ski Plaza Cycling Team comença la seva quarta temporada en la competició. Aquest 2021 comptarà amb sis corredors i es mantindrà fent curses de les categories sub-23 i elit. Es tractarà de ser competitius a les Grans Clàssiques, entre les quals es troba el campionat de Catalunya, així com acudir a alguna cursa en l’àmbit aragonès.

La plantilla estarà conformada per Òscar Cabanas com a líder de l’equip que completen Nil Socias, que és la nova incorporació, Sergi Martín, Mauro García, Miguel Martínez i Guillem Ges. També hi comptaran com a col·laboradors Juanjo Ponce, Samu Ponce i Sònia Costa.

L’inici oficial de la temporada de l’equip de ciclisme andorrà va ser el cap de setmana passat a Sabadell, amb la disputa de dues proves. Una dissabte, al 50è Trofeu Joan Escolà, i l’altra diumenge, al 91è Campionat de Sabadell. Totes dues puntuables per a les Grans Clàssiques Trofeu Joan Casadevall.

Etiquetes

Comentaris

Trending