Guille Colom és nomenat millor jugador de l’Europeu de bàsquet per a petits estats

Segon màxim anotador del torneig, ha fet una mitjana de 21,3 punts, 7,3 rebots i 4,3 assistències per partit

Guille Colom en rebre la distinció.
Guille Colom en rebre la distinció. FIBA

L’andorrà Guillem Colom va ser nomenat MVP del campionat Europeu FIBA ​​per a petits estats després d’una setmana impressionant joc per mirar d’aconseguir el títol. Andorra va ser segona i Colom va ser també el segon màxim anotador de la competició, amb 21,3 punts de mitjana per partit i també 7,3 rebots i 4,3 assistències amb un millor de 27 punts en una victòria contra Gibraltar.

Mentrestant, dos membres de la plantilla guanyadora del títol, Irlanda, es van unir a Colom a l'All-Star Five. Jordan Blount es va quedar a una assistència de fer un triple-doble en la victòria final i va registrar 14,0 punts, 10,5 rebots i 5,5 assistències per partit durant la setmana, amb John Paul Carroll que va fer una mitjana de 17,1 punts per partit juntament amb 6,0 rebots.

Lorcan Murphy (Irlanda) inicia un contraatac en el partit d'aquest diumenge contra Malta.

Relacionat

La victòria d'Irlanda sobre Malta deixa Andorra segona a l’Europeu de bàsquet per a petits estats

Aaron Falzon també va guanyar-se el dret a estar al millor cinc de la competició en ser-ne el màxim anotador, amb una impressionant ratxa de 38 punts en el partit contra Gibraltar, augmentant una mitjana de 23,0 punts per partit juntament amb 7,0 rebots i 2,3 assistències per a Malta. Miguel Ortega, de Gibraltar, completa la formació. Es tracta d’un base de 30 anys que ha fet una mitjana de 19,0 punts, 3,5 rebots i 4,3 assistències malgrat que el seu equip ha acabat sense guanyar.

Etiquetes

Comentaris

Trending