Un gol d'Ilde Lima obre el camí de la victòria a l'Inter contra el Sant Julià

El vigent campió inicia la defensa del títol amb un triomf per 3-1 mentre que l'FC Santa Coloma i l'Engordany empaten a dos

L'acció que ha precedit al primer gol de l'Inter aquest diumenge.
L'acció que ha precedit al primer gol de l'Inter aquest diumenge. FAF

El vigent campió de la Lliga Multisegur Assegurances, l'Inter d'Escaldes ha iniciat la defensa del títol imposant-se al Sant Julià per 3-1. En un partit l'FC Santa Coloma i l'Engordany han empatat a dos. Els enfrontaments corresponen a la primera jornada del campionat que va veure ajornat el seu inici a causa de la pandèmia.

El duel entre dos dels equips més potents de la competició, l'Inter i el Sant Julià ha confirmat totes les expectatives. En menys d'un quart hora ja s'han marcat tres gols. Ilde Lima ha fet el primer al minut 5. Virgili Fernández ha empatat al 13 i un minut després, Jordi Betriu ha tornat a avançar als escaldencs. Soldevila al 51 ha posat el definitiu 3-1.

En un altre partit, l'FC Santa Coloma i l'Engordany han empatat a dos. Els escaldencs s’han avançat dues vegades en el marcador però els colomencs que jugaven com a locals han sabut tenir la paciència necessària per acabar empatant. Els colomencs no han pogut comptar amb el seu entrenador, Albert Jorquera confinat a causa de la Covid-19. En el darrer partit de la jornada el Carroi s'ha imposat a la Penya Encarnada per 1-0 amb un gol de penal d'Ejjezzari al minut 74.

La segona jornada es disputarà el pròxim cap de setmana. Destaca el partit entre l'FC Santa Coloma i el Sant Julià.