Una forta nevada impedeix la tornada a la competició de Joan Verdú i Àxel Esteve

Els dos esquiadors havien de disputar el gegant d’Arosa (Suïssa) que s’ha suspès pel fort temporal que afecta la zona de l’estació

Joan Verdú, durant una competició.
Joan Verdú, durant una competició. FAE

Joan Verdú i Àxel Esteve hauran d’esperar encara uns dies per tornar a competir. El gegant d’Arosa, que s’havia de disputar aquest divendres, s’ha suspès. A diferència d’altres proves que els darrers dies s’han hagut d’anul·lar per la manca de neu, en aquest cas el motiu ha estat, justament, tot el contrari. Una forta nevada ha impedit la disputa de la competició.

Per tant, tots dos esquiadors hauran d’esperar per debutar en aquesta la nova temporada i, per tant, reaparèixer després de les respectives lesions. Ho havien de fer a Arosa però no ha estat possible per culpa d’una forta nevada que ha caigut sobre l’estació suïssa i, per tant, ara tornaran cap a Andorra a l’espera de noves proves.

De fet, és el tercer gegant que veuen anul·lat en aquest inici de temporada. La previsió inicial era que, després d’Arosa, Verdú i Esteve viatgessin a Reiteralm, a Àustria, per disputar-ne dos els dies 25 i 26. Aquestes dues proves, però, ja van quedar suspeses per la manca de neu a l’estació.

Per tant el debut d’un representant de la Federació d’Esquí (FAE) aquesta temporada el protagonitzarà aquest dissabte i diumenge Mireia Gutiérrez. L’andorrana disputarà la Copa del Món d’eslàlom que s’ha de disputar a l’estació finesa de Levi.

Etiquetes

Comentaris

Trending