La final de la Supercopa de futbol es disputarà el 17 de gener

L'inici de la lliga es manté el pròxim dia 25 i la de futbol sala s'iniciarà el 2 de novembre

La Supercopa la jugaran l'Inter d'Escaldes i el Vall Banc Santa Coloma.
La Supercopa la jugaran l'Inter d'Escaldes i el Vall Banc Santa Coloma. FAF

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) ha ajornat la final de la Supercopa 2020 que havien de jugar el diumenge vinent l'Inter Club d'Escaldes (campió de la Lliga Multisegur Assegurances i de la Copa Constitució Protecvall) i l'FC Santa Coloma (subcampió de Copa). La final es disputarà el 17 de gener a les cinc en un camp encara per determinar.

 L'entitat ha pres aquesta decisió seguint les noves mesures excepcionals que el Govern va aplicar a finals de setembre en el marc de la situació d'emergència sanitària generada a causa del coronavirus. La  FAF també ha suspès l'inici de les lligues nacionals de les categories inferiors, que s'havia de produir el pròxim dissabte. L'entitat està a l'espera de rebre l'autorització de Govern per poder fixar una nova data d'inici de les competicions.

En referència a la Lliga Multisegur Assegurances, es manté la data d'inici de la nova temporada, prevista per al 25 d'octubre. Amb tot, la FAF es manté a l'expectativa de com evolucioni la crisi sanitària i no es descarta que en els pròxims dies s'anunciï també un ajornament, en funció de si la situació empitjora i el Govern anuncia noves mesures.

La Supercopa de futbol sala també es disputarà el 17 de gener

Pel que fa al futbol sala , la FAF també ha fixat la data de la Supercopa, que serà la mateixa que la de futbol. Així doncs, l'FC Encamp i l'Atlètic Club d'Escaldes (primer i segon classificat a la Lliga Pantours 2019/2020) es mediran a les 12 en un pavelló encara per determinar. La FAF, juntament amb els clubs, també ha aprovat que la Lliga Viatges Pantours arrenqui l'1 de novembre, amb la modificació del format de competició, que passarà a ser d'una volta de fase regular (amb el mateix calendari d'enfrontaments que es va definir en el sorteig celebrat el passat 15 de setembre) més un play-off pel títol a una volta entre els sis primers classificats i un altre play-off entre la resta d'equips per establir la classificació definitiva. Aquest play-off començaran amb les puntuacions acumulades de la fase regular.

En el cas que no fos possible, la següent data de començament seria el 30 de novembre i la tercera ja seria el 18 de gener de l'any vinent, però eliminant els play-off.

Comentaris

Trending