Ferré, de la Casa i Bercianos confirmen el domini andorrà en la Pujada a Arinsal

Tots tres pilots mantenen el nivell en la segona jornada i s’emporten la victòria en les respectives categories de la prova

Ferré ha dominat sense problemes la Pujada a Arinsal.
Ferré ha dominat sense problemes la Pujada a Arinsal. Fotoesport

El jove pilot de l’Automòbil Club Raül Ferré ha estat el gran triomfador de la Pujada a Arinsal. De fet, els corredors andorrans han demostrat un gran domini del recorregut, ja que s’han imposat en totes les categories. Així, Gerard de la Casa no ha tingut rival en la Sèrie B i Álex Bercianos també ha estat guanyador sense discussió a la Nacional.

Ferré ha continuat aquest diumenge el gran paper que havia fet ja dissabte. Així, ha acabat imposant-se en les tres mànigues disputades. En segon lloc ha quedat el bicampió de França de muntanya, Sébastien Petit. El podi l’ha completat el també gal Sébastien Jacqmin.

Pel que fa a la categoria Sèrie B, el Ford Fiesta WRX de Gerard de la Casa no ha tingut rival. En les tres pujades ha marcat el millor temps. Jordi Gaig i Joan Salvans han completat el podi.

En la Sèrie Nacional, reservada als vehicles que no s'ajusten a la normativa del campionat francès, l'indiscutible lideratge ha estat per Bercianos, que al volant d'un cotxe elèctric QEV RX2e, ha dominat la classificació marcant cronòmetres que, fins i tot, li haguessin permès entrar entre els millors de la general absoluta.

El bon paper de Ferré li ha valgut també per emportar-se cap a casa el Trofeu Joan Vinyes al millor temps absolut. Justament, el fill del pilot que dona nom al guardó ha acabat cinquè a la Sèrie Nacional.

Etiquetes

Comentaris

Trending