Fer els deures... i esperar

L’FC Andorra necessita guanyar el Vila-real B per optar a recuperar plaça de promoció i jugarà el duel amb un ull posat al que faci el Nàstic davant l’Alcoià

Un instant del partit d'ara fa tres setmanes, on l'Andorra va aconseguir la victòria.
Un instant del partit d'ara fa tres setmanes, on l'Andorra va aconseguir la victòria.

L’FC Andorra afronta aquest diumenge la primera de les dues finals que li resten en el camí cap al somni de disputar la promoció d’ascens. Els tricolors reben el Vila-real B, amb el bon record del duel d’ara fa unes setmanes, però són planament conscients que només els val sumar els tres punts i esperar. Per molt que es negui, el partit s’afrontarà amb un ull posat al que passi en el Nou Estadi.

Els comptes estan relativament clars. Si es vol entrar entre els tres primers, i després de la derrota al camp de l’Ibiza-Eivissa, els d’Eder Sarabia no poden deixar escapar cap punt més. Han de sumar els que encara s’han de disputar i esperar que el Nàstic falli. I com a mínim els grana haurien de perdre quatre. No es pot negar; és molt complicat, però cal intentar-ho.

Saverio i Gaffoor són baixa segura a les files tricolors

I aquest és el repte que es marca el quadre tricolor. Com va dir David Martín, el que toca és “fer els deures”. Per tant, guanyar els dos partits. El primer, contra el Vila-real B. Els d’Eder Sarabia volen, doncs, repetir el resultat assolit a la ciutat esportiva grogueta ara fa tres setmanes en un partit que, probablement, va ser dels millors de la temporada, saldat amb un contundent 1-3.

Els de Miguel Álvarez arriben al Principat ja sense cap opció de lluitar per l’ascens. La seva segona fase ha estat força decebedora, amb només un punt de dotze possibles. Ara bé, cal tenir ben present, i així ho hauran de tenir en compte els jugadors tricolors, que es tracta d’una de les pedreres de més qualitat del futbol espanyol i que, jugant sense pressió, potser són més perillosos.

Per afrontar el duel, Eder Sarabia té la baixa segura de Saverio. L’uruguaià es va trencar a Can Misses i té molt complicat, tret que es jugui la fase d’ascens, tornar a vestir-se de curt aquesta temporada. Tampoc estan disponible Gaffoor i Mantovani.

Per la seva banda, Álvarez ja sap que no pot comptar amb Copete i Andreu. Tots dos s’han sumat a altres jugadors com Ramón Bueno, Ramiro Guerra o Maxi Vila que fa dies que es troben lesionats.

WhatsApp Image 2021 05 01 at 18.15.42
FC ANDORRA: Bañuz (ps), Pau, Borja, Casadesús, Bover, Serrano, Iker, Enri i Marchán.
VILA-REAL B: Marc Vidal (ps), Beitia, Narro, Edu Adell, Ahn, Harper, Ros, José Manuel i Pacheco

Comentaris

Trending