La Federació de Tennis incorpora Eric Garcia com a nou director tècnic

Substitueix Ricardo Rodeiro, de qui l’entitat ha decidit prescindir, i es marca la fita d’aprofitar el ‘boom’ Vicky Jiménez per fer créixer el nombre de jugadors al país i millorar-ne el nivell

D'esquerra a dreta: Albert Casas (vicepresident), Èric Garcia i Gerard Blasi (President Federació de Tennis d'Andorra)
D'esquerra a dreta: Albert Casas (vicepresident), Èric Garcia i Gerard Blasi (President Federació de Tennis d'Andorra) FTA

Eric Garcia s’ha incorporat com a nou director tècnic de la Federació de Tennis. Substituirà Ricardo Rodeiro, del qual l’entitat ha decidit prescindir. D’aquesta forma, l’FTA vol aprofitar la llarga experiència del nou responsable de l’ens en la gestió i programació de jugadors professionals. Es marca l’objectiu de “fer créixer el nombre de practicants” d’aquest esport.

García, de 28 anys, és l’aposta de l’entitat per aconseguir un creixement del tennis al país. Es marca unes línies de treball, amb el beneplàcit de la Federació que busca “millorar el nivell dels jugadors actuals i ampliar el nombre de llicències que actualment hi ha en el Principat”.

L’experiència del nou director tècnic inclou etapes als Estats Units, França i Alemanya. “Cal potenciar la competició entre els jugadors del país, només així podran evolucionar”, ha apuntat. En aquest sentit, ha destacat que tenir “una tennista com la Vicky ens ha d’ajudar a augmentar el nombre de practicants, ja que pot servir d’exemple per a altres esportistes que veuran que es pot arribar a tenir un bon nivell, si es treballa com cal”.

Una altra línia que vol implementar Garcia és “anar a les escoles d’Andorra”. En aquest sentit, s’ha mostrat “convençut que hi hauran molts nens i nenes que voldrien jugar a tennis”.

Etiquetes

Comentaris

Trending