La federació de futbol recupera el Memorial Francesc Vila

El gran torneig formatiu del Principat no s'ha pogut disputar en els dos darrers anys

Comentaris

Celebració d'un gol a la darrera edició del Memorial Vila.
Celebració d'un gol a la darrera edició del Memorial Vila. FAF

Després de no celebrar-se en els darrers dos anys, la Federació Andorrana de Futbol ha anunciat aquest dimecres que el proper cap de setmana es tornarà a disputar el memorial Francesc Vila, el gran torneig de futbol formatiu del Principat. Així ho han explicat el vicepresident de la FAF, Alfonso Martín, i el director tècnic, Eloi Casals. "Per al futbol del país és molt important recuperar aquest torneig internacional. Ens fa molta il·lusió" ha afirmat Martín.
 

Quant als equips participants, Casals ha confirmat la presència de la Real Sociedad, l'Atlhetic Club, el Vila-real, el València, l'Espanyol, l'Osasuna, el Nàstic de Tarragona, el Girona, el Toulouse o l'Slavia de Praga, i ha afegit que "aquest any hem tingut la baixa del Real Madrid, que per agenda no podrà venir, però per contra, comptarem amb un conjunt històric en el futbol formatiu com és la Damm".

El torneig es disputa en tres categories: benjamí i aleví masculí, i infantil-cadet femení. En categoria masculina hi haurà 12 equips participants per cada una de les franges d'edat, dividits en tres grups de quatre. Disputaran la fase prèvia el dissabte a la Borda Mateu i les finals el diumenge, en el mateix recinte; en la femenina, el torneig el disputaran vuit equips igualment dividits en grups de quatre. Les classificatòries es disputaran el dissabte a la Massana mentre que la final serà el diumenge a la Borda Mateu.

Les tres finals del Memorial Francesc Vila es podran veure en 'streaming' al canal de Twitch @fedandfut i al canal de youtube FAF TV Live; i s'ha creat també una revista en format digital a la qual s'hi pot trobar la informació sobre els equips, plantilles, històric de campions o calendaris.

Comentaris

Trending