L’FC Andorra torna a la feina amb la vista posada en l’inici de lliga el 28 i 29 de setembre

Els jugadors s’han sotmès a les proves Covid i a tests físics i mèdics abans de començar, dimecres, els entrenaments, per preparar un campionat del qual l’únic clar ara mateix és la data de començament

FC Andorra

L’FC Andorra s’ha posat en marxa aquest dilluns. Un total de 19 jugadors han passat les pertinents proves Covid-19 i han iniciat els testos mèdics i físics de cara al primer entrenament que es farà ja dimecres. Tot ja amb la mirada posada en una data concreta: el cap de setmana del 28 i el 29 de setembre, quan, ja és oficial, ha de començar la lliga a Segona B.

El conjunt tricolor s’ha posat en marxa amb un gran nombre d’incògnites per aclarir encara. Tant les pròpies, amb encara bona part de la plantilla per definir, tant en el capítol d’altes com en el de baixes, com les alienes. I és que són molts els dubtes que encara envolten la configuració de la categoria. Entre ells, els mateixos integrants.

Aquest cap de setmana s’havien de disputar els partits per definir les darreres places, entre els primers classificats de Tercera que no havien aconseguit l’ascens en les promocions dels seus respectius grups. L’aparició de positius de coronavirus en un dels conjunts ha obligat, però, a suspendre els duels. Per tant, encara trigarà a saber-se quins seran els darrers clubs que completaran els 100 Segones B de la 2020-21.

Ara bé, el que ja se sap és quan començarà la lliga. Almenys, la primera fase del campionat, amb els 100 equips dividits en cinc grups i en deu subgrups. Una lliga de 18 jornades que la Federació ja ha fet oficial s’iniciarà el cap de setmana del 28 i el 29 de setembre.

Per tant, queden gairebé dos mesos pel retorn del futbol oficial, però els tricolors ja es posen en marxa. Aquest dilluns al matí, els jugadors -per ara 19 homes entre els quals David Ballarín i David Martín, els dos primers fitxatges confirmats- ja han tingut la xerrada de presentació de l’entrenador Nacho Castro. Després s’han sotmès a les proves Covid, amb el biòleg Joel López fent els tests.

Un dels jugadors fa una de les proves físiques.
Un dels jugadors fa una de les proves físiques.

Posteriorment, s’han fet dos grups. Uns han fet les proves mèdiques als Serradells. Els altres, les físiques, a Anyós Park. Demà dimarts tocarà intercanvi de papers i, ja el dimecres, el primer entrenament.

Marchán es va la mesura d'altura.
Marchán es va la mesura d'altura.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending