L’FC Andorra té feina per derrotar un Martorell (2-1) que ‘pedrega’ primer

Els de Nacho Castro han hagut de remuntar un gol primerenc del conjunt de Primera Catalana en un matx de preparació que s'ha hagut de parar una estona per la calamarsada

Victòria, sí. I molt treballada. També. Però amb més feina de la que caldria esperar davant un conjunt, el CF Martorell, que juga dues categoria per sota. Cert que l’FC Andorra ha tingut ocasions per aconseguir una victòria més àmplia. Fins i tot Carlos Martínez va errar un penal quan el marcador de Prada de Moles encara lluïa un empat a un. Era el segon partit de pretemporada, després de l'entrena victoriosa amb el Sabadell (0-1).

Els de Nacho Castro han hagut de remuntar un gol força matiner dels del Baix Llobregat. De fet, el Martorell ha mostrat d’entrada que s’agafava el partit molt seriosament. I les primeres ocasions han estat seves. De fet, i després d’aprofitar una passada a la frontal, Güell ha fet el primer (i al final únic) gol dels visitants.

A l’Andorra li ha costat entrar en el partit. No ha estat fins més enllà del quart d’hora que s’ha acostat per primer cop a la porteria defensada per Baquero. Però la falta picada per Rubèn Bover ha portat menys perill del que hauria pogut dur. Deu minuts més tard, una combinació per la banda entre Loureiro i Serrano ha obligat el porter del Martorell a rebutjar la pilota a córner.

Malgrat que l’FC Andorra ja havia agafat el domini del matx, cert és que el Martorell també mirava d’embastar alguna que altra jugada. Després que Bañuz agafés el relleu de Huesca sota els pals, ha arribat la jugada que ha posat l’empat en el macador. Serrano ha avançat per l’esquerra i la seva centrada l’ha rematat David Ballarin al fons de la xarxa. Era el minut 32 de partit. Fins al descans l’Andorra encara ha tingut un parell d’ocasions més. Però ni Iker ni Riverola han pogut fer passar al davant el conjunt tricolor aquest dissabte de negre.

Nacho Castro ha aprofitat el descans per canviar bona part de l’equip. Fins a sis homes de refresc a introduït en l’onze. Com aquell qui diu encara no havien agafat el ritme adient quan el col·legiat ha hagut d’aturar durant uns minuts el joc. La calamarsada que queia en aquell moment a Encamp, sobre la gespa de Prada de Moles, feia impossible poder continuar jugant. Una vegada reprès el joc, cada cop ha costat més de veure bones accions, tot i que l’Andorra ja dominava.

Producte de tot plegat, els tricolors han forçat un penal que Carlos Martínez no ha pogut transformar amb èxit. El seu xut des dels onze meres ha estat aturat pel porter rival. Faltaven poc més de vint minuts de partit. I n’han trigat mitja dotzena fins que una falta llançada per Martí Riverola des del cantó esquerre de l’atac andorrà ha acabat colant la pilota entre diferents jugadors i després d'un toc de Carlos Martínez ha acabat dins la porteria rival. Era el 2-1 (min 76). Encara ha tingut alguna altra ocasió l’FC Andorra, com un xut de Martínez que ha sortit fregant el pal de la porteria rival. Però el marcador ja no s’ha modificat. Segon triomf de preparació de la temporada al sarró.

Egmm7MRXcAMZzPX
Tot i començar perdent, l'FC Andorra ha dominat durant molts minuts.

FC ANDORRA (2): Huesca, Borja, Pedraza, Iker, Riverola, Ballarin, Serrano, Loureiro, Bover, Marc Aguado i Feher. També: Bañuz, Pau Martínez, Rai Marchan, Adri Lledó, David Martin, Víctor Casadesús i Carlos Martínez.

CF MARTORELL (1): Baquero, Arevalo, Santaeularia, Otero, Soriano, Aguilera, Torres, Gamez, Güell, Roger i Marco. També: Touray, Marc Colell, Xavi Sansegundo, Rafanell i Honorato.

Gols: 0-1. Min. 6: Güell. 1-1. Min 32: Ballarin. 2-1. Min. 76: Carlos Martínez.

Camp: Prada de Moles. Només personal autoritzat. El matx s’ha aturat al minut 55 per la calamarsada que queia en aquell moment a Encamp.