L’FC Andorra recuperarà el partit contra el Prat el dia de Reis

El duel es va suspendre a finals de novembre per culpa del brot de coronavirus que va afectar la plantilla tricolor i que també va obligar a ajornar un encontre contra el Badalona

Un instant d'un partit anterior de l'FC Andorra.
Un instant d'un partit anterior de l'FC Andorra. UE CORNELLA

L’FC Andorra ja sap quan recuperarà el primer dels dos partits ajornats per culpa del brot de coronavirus que va afectar la plantilla tricolor a finals de novembre. Així, el duel contra el Prat es jugarà el dimecres de la setmana vinent. És a dir, el dia de Reis. Quedarà encara per disputar l’encontre, a Prada de Moles, contra el Badalona.

Per culpa de la Covid-19, l’Andorra té pendents dos partits. El primer, el de la jornada 7 al municipal Sagnier contra el Prat. El segon, de la jornada 8, davant del Badalona. Ara, la plantilla tricolor ja sap quan es disputarà el primer.

Serà el dimecres 6 de gener. És a dir, el dia de Reis. Aquell dia, l’equip tricolor es desplaçarà al Prat per jugar el partit ajornat ara fa tot just un mes. D’aquesta forma, aquest compromís es podrà recuperar abans de la finalització de la primera volta. El club del Baix Llobregat ha fitxat les dotze del migdia com a horari de l’enfrontament.

L’Andorra està pendent ara de quan fixi la Federació el segon dels partits pendents. Aquest es disputarà a Prada de Moles. Tot fa pensar que també seria un dimecres.

Cal recordar que, ara mateix, l’Andorra es troba situat en sisena posició del grup 3A de Segona B, amb dotze punts sumats. Es troba a només quatre del líder, ara mateix el Nàstic. És a dir, si suma els sis punts d’aquests dos encontres pendents, pujaria fins a la primera posició.

Comentaris (1)

Trending