La FAE tanca una temporada “brillant” amb l’objectiu de repetir-la

La festa pot tenir continuïtat el pròxim 25 de maig amb l'elecció de la seu pel mundial del 2027 on Andorra té moltes esperances

L'entrega de premis en la gran festa de l'esquí andorrà.
L'entrega de premis en la gran festa de l'esquí andorrà.

Punt final a la temporada d'esquí amb la gala d'entrega dels premis dels Campionats Nacionals d'Andorra, una temporada amb bons resultats que esperen que tingui continuïtat l'any vinent. Una festa que pot tenir continuïtat si Andorra resulta ser la candidatura escollida per ser la seu dels Campionats del Món d'Esquí Alpí del 2027 el 25 de maig. 

L'entrega de les medalles i el reconeixement als millors esportistes en els Campionats Nacionals d'Andorra d'esquí en totes les seves modalitats ha posat punt final a una temporada que el gerent de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE), Carles Visa, ha qualificat "d'excel·lent". Primer, per haver pogut organitzar "més 116 competicions a un alt nivell", tenint en compte de l'any de pandèmia, i, d'altra banda, pels resultats obtinguts amb "l'Irineu (Esteve) amb bons resultats, el Joan (Verdú) amb excel·lents resultats i els joves que ho estan fent molt bé".

Precisament, per Visa, aquest fet ha de servir com una motivació pel planter i és que com ha recordat “tots aquests corredors (Verdú, Esteve i Cande Moreno) surten d’aquí i ells no són diferents dels altres i, per tant, aquests nens s’han d’emmirallar i aprofitar aquests entrenaments i competicions”. En aquest sentit,  els ha encoratjat a continuar treballant i esforçant-se per progressar i intentar arribar fins a dalt de tot.

“Tots aquests corredors (Verdú, Esteve i Cande Moreno) surten d’aquí i ells no són diferents dels altres i, per tant, aquests nens s’han d’emmirallar i aprofitar aquests entrenaments i competicions”

El present està assegurat i el futur també amb els diferents premiats en totes les categories, des de la sub-11 a la sènior, i modalitats d’esquí, alpí, fons, freestyle, etc. Entre ells, Visa ha ressaltat els resultats de Gina del Rio i Íria Medina, tot i que ha puntualitzat que “tots són el futur i comptem amb ells” i només espera que “l’acompanyament doni els seus fruits”.

Sobre el futur, i a nivell de base, no es planteja grans canvis. De fet, s’ha mostrat satisfet de com estan funcionant: “el circuit Copa Ford, Copa Burger King, els circuits U14 i U16 que funcionen molt bé i que és on tenim la fàbrica de corredors. Hem de treballar, hem de continuar treballant amb ells i d’aquí sortiran els corredors que aniran a l’Equip Estudi Batxillerat Esportiu (EBBE) i a l’equip nacional”, ha indicat el gerent.

Un futur que es presenta “esperançador” i és que aquesta festa pot ser un punt i seguit que pot tenir continuïtat el 25 de maig amb l’elecció de la seu de la Copa del Món del 2027. “Hem de ser optimistes. Els equips ens avalen, ho hem fet bé, tenim experiència, crec que no hem de demostrar res a ningú i al final ens toca brillar, com indica el lema de la campanya”.

Etiquetes

Comentaris

Trending