La FAE participa a les reunions del ‘meeting’ de tardor de la FIS

En aquests encontres es va presentar la candidatura d’Andorra als Mundials 2027

Un moment de la presentació de la candidatura a la FIS.
Un moment de la presentació de la candidatura a la FIS. Sergi Pérez

La Federació Andorrana d’Esquí ha participat aquesta setmana en les diferents reunions que han tingut lloc en el marc del ‘Autumn Meeting FIS’. Els encontres, que han estat aquesta vegada en línia, van començar el passat dia 27 i han acabat avui divendres. Un dels plats forts va ser la presentació de la candidatura dels Mundials Andorra 2027, a la qual van assistir tots els integrants de l’oficina tècnica, amb el seu màxim responsable, David Hidalgo.

Per altra part, la FAE va assistir a les reunions d’esquí de fons, snowboard i freestyle, i ho va fer amb els directors de cada secció, Joan Erola, Roger Vidosa i Carles Visa. També hi va haver encontre del Comitè de Copa d’Europa, on es va fer una presentació de les finals 21/22 que organitza Andorra. Igualment, es va confirmar les Finals de Copa del Món 22/23.

L'equip de la candidatura durant la presentació.

Relacionat

Andorra presenta a la FIS el dossier de candidatura per acollir els Campionats del Món d’esquí alpí

Així mateix s’ha insistit tota la setmana en què la normativa Covid seguirà present durant tota la temporada, que és a punt de començar, tot i que no es descarta anar canviant-les a mesura que avancin els esdeveniments.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending