Eva Lys deixa Vicky Jiménez fora del quadre principal de l’Open d’Austràlia.

L’andorrana ha cedit en la final de la fase prèvia en dos sets (3-6 i 4-6) davant l’alemanya, número 127 del rànquing de la WTA

Comentaris

Lys i Jiménez se saluden un cop finalitzat el partit.
Lys i Jiménez se saluden un cop finalitzat el partit.

Vicky Jiménez no podrà disputar el quadre principal de l’Open d’Austràia. L’andorrana ha caigut en la final de la fase prèvia davant l’alemanya Eva Lys en dos sets (3-6 i 4-6) i ha vist com s’esfumava el somni de disputar el primer gran slam de l’any.

Cert, en aquest partit Jiménez no partia com a favorita. Lys és la número 127 del rànquing WTA, mentre que l’andorrana és la 184. Al primer set, s’ha iniciat amb les dues jugadores guanyant el servei amb relativa comoditat, però al quart i al sisè joc, la tennista del Principat l’ha perdut i això ha estat definitiu. L’alemanya s’ha acabat adjudicant el primer parcial per 3-6.

En el segon set, semblava que Jiménez reaccionava. Ha trencat el servei a la seva rival i s’ha arribat a situar amb un 3-0 al marcador. Lys, però, ha reaccionat. Li ha tornat la ruptura de sacada en dues ocasions i ha acabat remuntant fins al 4-6 final.

D’aquesta forma, i si res canvia, Jiménez no podrà disputar el quadre principal de l’Open d’Austràlia. Cal recordar que, el 2020, l’andorrana es va proclamar campiona de l’edició júnior del gran slam.

Comentaris

Trending