Esteve i Vila debuten al Tour d'Esquí complint el tràmit obligat de l'esprint

No és la seva especialitat i esperen obtenir un millor resultat aquest dissabte en els 15 i 10 quilòmetres respectivament en l'estil clàssic i sortida en massa

Carola Vila.
Carola Vila. FAE

Irineu Esteve i Carola Vila han començat l'any al Tour d'Esquí disputant una prova d'esprint que no és la seva especialitat. Irineu Esteve ha acabat en el lloc 80 de 84 esquiadors perdent 23 segons. Carola Vila ha estat penúltima a 38 segons de la primera classificada. La competició s'ha disputat a l'estació suïssa de Val Müstair.

 

Esteve i Vila estaven obligats a disputar la prova d'aquest divendres que ha servit de preparació per la de dissabte que és quan comença realment per ells el Tour d'Esquí. Val Müstair serà l'escenari de la cursa de 15 kms per Esteve i de 10 per Vila en estil clàssic i sortida en massa.  Joan Erola, el seu entrenador ha comentat que "l'esprint “ ha estat una mica com esperàvem. Potser podríem haver estat uns dos o tres segons més endavant, però molt més no. És la tònica de l’esprint com l’any passat i ja esperàvem que anés així. Ara a esperar a la distància a que vagi tot millor”.

Els guanyadors de les proves d'aquest divendres han estat l’italià Federico Pellegrino, que s’ha imposat amb 2.02,0 i és el primer líder del Tour de Ski, i la la sueca Linn Svahn, que ha marcat un crono de 2.33,0.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending