Esgotades les 500 entrades per al partit entre Andorra i L’Hospitalet

Els aficionats han reservat en poc més de 24 hores totes les localitats del primer partit amb públic a Prada de Moles des de l’esclat de la crisi del coronavirus

Un dels darrers partits amb públic a Prada de Moles.
Un dels darrers partits amb públic a Prada de Moles. FC ANDORRA

Hi havia ganes de futbol. I, sobretot, de veure’l en directe al camp. A Prada de Moles. En poc més de 24 hores les 500 entrades que l’FC Andorra va posar a disposició dels seus aficionats pel primer partit amb públic des de l’esclat de la pandèmia s’han esgotat. Èxit total.

El club va anunciar dimecres que el Govern havia autoritzat el protocol presentat per permetre el retorn dels espectadors als partits del conjunt tricolor. Just a temps pel duel clau contra el CE L’Hospitalet, en el qual l’Andorra pot tancar la seva classificació per a la Primera RFEF i per a la segona fase on pot lluitar per l’ascens a Segona A.

I l’afició ha respost de seguida. Aquest dijous ja s’han esgotat les 500 localitats disponibles, que s’havien de reservar a la web del club. Per tant, es complirà l’aforament màxim del 40% permès. Un ple, dins de les possibilitats, per al primer partit amb públic des de fa més d’un any a Prada de Moles. Caldrà veure si l’equip ho pot celebrar amb una victòria que seria decisiva per tancar el primer objectiu de la temporada.

Comentaris (1)

Trending