L'equip d'esquí de muntanya competirà a la segona prova de la Copa del Món

L'expedició està formada per Sergi Casabella, Gerber Marín, Xavier Areny, David Albós, Carles Serra, Marcel Prat i Oriol Olm acompanyats pel seleccionador nacional Xavier Comas i el tècnic Xavier Capdevil

1200 14502936542015DavidAlbosPierra 0002
1200 14502936542015DavidAlbosPierra 0002

L'equip nacional d’esquí de muntanya s’ha desplaçat aquest dimecres a Verbier (Suïssa) per a disputar la segona prova dins del calendari internacional de Copa del Món 2020/2021.  La Verbier- Val de Bagnes arrencarà aquest divendres, amb la prova vertical. Dissabte, serà un dia de descans per a tots els corredors i diumenge, es disputarà la prova individual.

L’equip desplaçat a Suissa és el format per Sergi Casabella, Gerber Marín, Xavier Areny, David Albós, Carles Serra, Marcel Prat i Oriol Olm acompanyats pel seleccionador nacional Xavier Comas i el tècnic Xavier Capdevila.

Tots els corredors disputaran ambdues proves del calendari i cal destacar que, a excepció d’Albós, Marín i Olm, la resta de l’equip es quedarà a Suïssa per a disputar, el cap de setmana del 5 i 6 febrer, la tercera prova de Copa del Món de Grand Massif a Flaine, França. L'equip va disputar el cap de setmana passat la segona prova de la Park Piolets Copa d’Andorra al Pas de la Casa.

Etiquetes

Comentaris

Trending