L'equip d'esquí de muntanya competirà a la segona prova de la Copa del Món

L'expedició està formada per Sergi Casabella, Gerber Marín, Xavier Areny, David Albós, Carles Serra, Marcel Prat i Oriol Olm acompanyats pel seleccionador nacional Xavier Comas i el tècnic Xavier Capdevil

1200 14502936542015DavidAlbosPierra 0002
1200 14502936542015DavidAlbosPierra 0002

L'equip nacional d’esquí de muntanya s’ha desplaçat aquest dimecres a Verbier (Suïssa) per a disputar la segona prova dins del calendari internacional de Copa del Món 2020/2021.  La Verbier- Val de Bagnes arrencarà aquest divendres, amb la prova vertical. Dissabte, serà un dia de descans per a tots els corredors i diumenge, es disputarà la prova individual.

L’equip desplaçat a Suissa és el format per Sergi Casabella, Gerber Marín, Xavier Areny, David Albós, Carles Serra, Marcel Prat i Oriol Olm acompanyats pel seleccionador nacional Xavier Comas i el tècnic Xavier Capdevila.

Tots els corredors disputaran ambdues proves del calendari i cal destacar que, a excepció d’Albós, Marín i Olm, la resta de l’equip es quedarà a Suïssa per a disputar, el cap de setmana del 5 i 6 febrer, la tercera prova de Copa del Món de Grand Massif a Flaine, França. L'equip va disputar el cap de setmana passat la segona prova de la Park Piolets Copa d’Andorra al Pas de la Casa.

Etiquetes

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.