L’equip de boardercross de la FAE, a l’expectativa de poder competir l’any vinent

Lluís Marín i Maeva Estevez han tancat una estada de preparació de deu dies a Cervinia (Itàlia), juntament amb l’equip de Copa del Món de França

Maeva Estevez a Cervinia
Maeva Estevez a Cervinia FAE

Tot i que el calendari de competicions d’SBX durant el mes de desembre està suspès completament per part de la Federació Internacional d’Esquí (FIS), l’equip de boardercross de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) continua entrenant per quan pugui començar una temporada que “atípica per aquestes circumstàncies”. En aquesta ocasió, Lluís Marín i Maeva Estevez han tancat una estada de preparació de deu dies a Cervinia (Itàlia), juntament amb l’equip de Copa del Món de França.

Segons explica la FAE, l’estrena s’havia previst el 25 de novembre a la Copa d’Europa de Pitztal (Àustria) en el cas d’Estevez, però aquesta cursa es va suspendre. Així mateix, la primera cita corresponent a la Copa del Món d’SBX, la qual havia de ser a Montafon (Àustria), del 10 al 12 de desembre, tampoc es disputarà en aquestes dates i s’ha traslladat als dies 14 i 16 de gener, on és previst que debutin tant Estevez com Marín.

Mentre la competició resta aturada, els esportistes han entrenat deu dies a Cervinia. En el cas d’Estevez ha estat “una mica condicionada” per una caiguda que li va fer mal a la mandíbula, per la qual cosa va haver de portar un casc especial. “En tot cas, he pogut entrenar amb normalitat”, ha declarat l’andorrana, que ha acabat molt contenta dels entrenaments: “He pogut polir detalls dels ‘starts’, que és el que millor se’m dona, i he acabat de progressar bastant en els meus punts febles, com ara el ‘carving’”. En la mateixa línia, Estevez ha destacat que “en cronos no estic tan lluny com ho estava abans respecte a les noies de l’equip”. Ara, els dos atletes tindran uns dies de descans i després duran a terme una altra estada als Alps de quatre dies la setmana vinent.

Etiquetes

Comentaris

Trending