Emoció fins al final en les GSeries

Totes les categories s’hauran de decidir en la darrera prova, prevista per al dia 13 després que els principals aspirants no hagin pogut sentenciar la competició aquest cap de setmana

Comentaris

Un dels participants en la categoria Ice Gladiators.
Un dels participants en la categoria Ice Gladiators.

Nil Solans (GIAND), Juan Gil (SBS), Frank Porté (2RM) i Maxime Emmery i Alfredo Gómez (ICE Gladiators) han pujat al calaix més alt del podi en el tercer meeting de les Crèdit Andorrà GSeries 2021. Així, cap dels vencedors en les anteriors proves s’ha emportat la victòria. Per tant, totes les categories resten obertes de cara a la prova final que es disputarà la setmana vinent, també al circuit del Pas de la Casa. L’emoció està garantida, especialment en 2 Rodes Motrius, amb una gran igualtat en la classificació.

Una vegada més, les curses han comptat amb la presència de pilots de gran prestigi dins del món del motorsport. Entre ells, ha competit al volant d’un Giand Lucca Marini i Enea Bastianni o altres noms com Rubén Xaux o Pablo Nieto.

En categoria Giand, Nil Solans ha aconseguit el triomf dominant tant els entrenaments lliures com la qualificativa i la màniga finla. ‘Cohete’ Suarez, encara líder de la general, i Gil Membrado l’han acompanyat. Per tant, es jugaran el títol la setmana vinent.

En les 2 rodes motrius, gir inesperat el que ha tingut lloc amb l’aparició dels germans Ian i Frank Porté, de 16 i 14 anys respectivament. La seva bona actuació els ha donat opció de cara a la darrera prova.

Juan Gil s’ha tret l’espina de les dues primeres curses en categoria Side by side. En aquesta ocasió, sí que ha pogut superar un Yan Le Potier que segueix al capdavant de la general, però que no ha pogut donar l’estocada definitiva, malgrat que parteix com a principal aspirant.

En ICE Gladietors, els triomfadors van ser Maxime Emmery i Alfredo Gómez, per davant de l’andorrà Cristian España. Tot i això, encara es manté com a principal favorit, condició que defensarà el pròxim dia 13.

Comentaris

Trending